Biz

Denisa Manelista, din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu artista de 27 de ani

Denisa Răducu trece prin momente dificile şi a ajuns din nou la spital, la scurt timp după ce a fost externată. Se pare că aceasta refuză să urmeze tratamentul ce i-a fost recomanat de profesorul Moldovan.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 iun 2017
Israela a mărturisit, în direct, la TV, că este dezamăgită de faptul că Denisa a refuzat să mai continue tratamentul recomandat de medicul Moldovan.


"Iubitul Denisei a ajuns la profesor luni, i-a dat un tratament pentru Denisa care trebuia facut acasă. Tratamentul conţine vitamine şi ceva anticancerigen. Ele trebuiau administrate. Cel mai târziu ieri ar fi trebuit contactat cadrul medical ca să vină acasă. Nu a fost continuat ieri, astazi a contactat el familia Denisei şi a întrebat dacă poate să vină să îi facă tratamentul la domiciliu. Răspunsul a fost nu pentru că Denisa este la spitalul Sf. Luca, i se face puncţie. Am spus <<OK, revin cu un telefon>>. Au spus <<Nu, o să vă sunam noi>>. Invit toată familia să mă atace. De ce ne învârtim şi nu spunem adevărul? De ce nu facem ce ni se spune să facem?", a declarat Israela, în cadrul unei emisiuni TV.

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X