Vedete

Denisa Manelista, din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu artista de 27 de ani

Denisa Răducu trece prin momente dificile şi a ajuns din nou la spital, la scurt timp după ce a fost externată. Se pare că aceasta refuză să urmeze tratamentul ce i-a fost recomanat de profesorul Moldovan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Denisa Manelista, din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu artista de 27 de aniIsraela a mărturisit, în direct, la TV, că este dezamăgită de faptul că Denisa a refuzat să mai continue tratamentul recomandat de medicul Moldovan.


"Iubitul Denisei a ajuns la profesor luni, i-a dat un tratament pentru Denisa care trebuia facut acasă. Tratamentul conţine vitamine şi ceva anticancerigen. Ele trebuiau administrate. Cel mai târziu ieri ar fi trebuit contactat cadrul medical ca să vină acasă. Nu a fost continuat ieri, astazi a contactat el familia Denisei şi a întrebat dacă poate să vină să îi facă tratamentul la domiciliu. Răspunsul a fost nu pentru că Denisa este la spitalul Sf. Luca, i se face puncţie. Am spus <<OK, revin cu un telefon>>. Au spus <<Nu, o să vă sunam noi>>. Invit toată familia să mă atace. De ce ne învârtim şi nu spunem adevărul? De ce nu facem ce ni se spune să facem?", a declarat Israela, în cadrul unei emisiuni TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune