Vedete

Denisa Manelista nu mai suporta oglinzile! Motivul te va face sa plangi

Denisa Manelista a slabit ingrozitor din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Denisa Manelista nu mai suporta oglinzile! Motivul te va face sa plangiicon photo
Artista a ajuns sa cantareasca in jur de 25-30 de kilograme. (Vezi AICI cum a ajuns Denisa in mijlocul unui scandal monstru) Acesta fiind se pare si motivul pentru care Denisa nu mai are putere si se simte slabita. Kilogramele le-a pierdut din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta si din cauza carora au fost zile in care nu a putut manca nimic.

Denisa Manelista nu mai suporta oglinzile! Motivul te va face sa plangi

Acum, artista se simte ceva mai bine, dupa cum sustin apropiatii ei, asta de cand a inceput sa ia tratamente naturiste, dar si unele bazate pe uleiuri din Columbia. Mai mult, artista a inceput sa se alimenteze cat de cat, ea consuma multe sucuri din fructe si legume, supe sau branza de vaci foarte slaba. Cu toate ca a inceput sa manance, Denisa nu a luat in greutate. De cand a slabit atat de mult, spun apropiatii, vedeta nu s-a mai privit in oglinda.

Denisa Manelista nu mai suporta oglinzile! Motivul te va face sa plangi

“Pentru Denisa, oglinda nu mai exista. Nu se poate privi sa se vada cat e de slaba. De aceea s-a suparat si cand au aparut imaginile cu ea, la spital. Ea isi doreste ca fanii sa o stie asa cum s-a prezentat ea inainte de a se imbolnavi, nu cum arata acum. E extrem de optimista, de luptatoare, mereu spune ca se va face bine si va fi la fel de frumoasa. Cand va lua in greutate se va uita in oglinda, pana atunci nu-si doreste. Cei de langa ea, prietenele, familia, dar mai ales iubitul ii spune zilnic ca e frumoasa, ca e cea mai frumoasa”, sustin surse din anturajul ei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune