Biz

Denisa Raducu i-a dat un semn de dincolo de moarte! Barbatul care a visat-o pe artista a povestit totul

Denisa Raducu a murit in urma cu trei luni, dar cei care au apreciat-o inca sufera mult si posteaza mesaje cutremuratoare pe retelele de socializare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017
 
Unul dintre fanii Denisei sustine ca artista i-a trimis un semn in vis. Barbatul a marturisit ca a visat-o de mai multe ori pe cantareata. 
"Am visat-o pe Deny pentru a III-a oara! N-am mai visat-o, din pacate, de la 2 Septembrie, atunci cand in vis mi-a dat semnul ca a nascut un copilas in avion. Acel semn a fost colosal pentru ca dorinta ei cea mai mare a fost sa aiba copii. Dar in visul recent de asta-noapte, eram cu Theodor si cu alti cativa din grup, nu-mi aduc aminte exact, dar eram intr-un club nu prea mare si Deny canta pe scena si ne zambea. Nu mai tin minte exact cum era imbracata dar parca era intr-o rochie aurie.
Cred ca v-am mai povestit de primul semn pe care l-am primit de la ea in prima saptamana din August 2017, cand intr-o seara dupa ce m-am rugat pentru ea, am cerut un semn oricat de mic chiar si in vis, sa stiu ca Deny este Ok acolo sus. Dupa vreo cateva minute, cand mi-am pregatit mobilul sa ascult piesele ei, fara sa fac nimic, instantaneu s-a derulat singura o melodie de-ale ei care se cheama <<Cand crezi in iubire>>", a scris Alex, un fan devotat al solistei.
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X