Vedete

Denisa Raducu si-a dorit ca sora ei sa mosteneasca totul, dar iata ce decizie a luat tanara! Iubitul artistei este fericit

Cu toate ca Denisa Raducu si-a dorit ca averea ei sa fie mostenita de sora, se pare ca ea va imparti bunurile cu iubitul artistei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Denisa Raducu si-a dorit ca sora ei sa mosteneasca totul, dar iata ce decizie a luat tanara! Iubitul artistei este fericit
Adelina, sora Denisei, si sotul ei au decis ca ii dea masina lui Florin. ”El i-a cumpărat Denisei, oricum, maşina. Sora Denisei, chiar dacă este cea care a rămas cu toate bunurile, a vrut să îi lase maşina pentru că el a cumparat-o oricum, iar acum, în România, nu are nicio maşină pentru a se plimba pe unde are treabă. Aşa că după ce a vorbit cu soţul ei, l-au anunţat pe Florin. El s-a bucurat, a rămas impresionat de gest, mai ales că e o maşină scumpă. Dar ei i-au zis că au maşină în Spania, iar el s-ar bucura mai mult de ea decât ei”, a spus un apropiat de-al familiei pentru Spynews.
In rest, tot ce a avut Denisa va ramane in posesia surorii ei.
 
”Şi-au dat seama, într-un final, că ar fi păcat să lupte pentru lucrurile pe care Denisa voia să le lase surorii şi nepoţilor ei. Au acceptat să facă succesiunea cât mai repede şi totul se va duce la sora ei, aşa cum, în repetate rânduri, a şi anunţat că îşi doreşte”, a mai spus un apropiat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune