WOW

Descoperire cutremuratoare! Blestemul Polovragi exista? Iata legatura macabra dintre locul in care a murit Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, si locul in care a sfarsit mama Monicai Gabor!

In ultima luna, doua evenimente tragice au socat Romania! Pe de-o parte, cazul mamei surorilor Gabor care a murit intr-un mod cumplit dupa ce i-a cazut in cap un bolovan imens la Polovragi, iar pe de alta parte, moartea cutremuratoare a micutului Ionut, copilul sfasiat de maidanezi in apropierea unui parc din Capitala! Ei bine, iata legatura macabra dintre cele doua morti!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 sep 2013

Micutul Ionut avea doar patru aniDupa moartea Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, s-a vorbit despre teribilul blestem care i-ar fi adus femeii sfarsitul, la Pestera Polovragi! Cu o noapte inainte, femeia ar fi incalcat niste reguli stabilite de ctitorul Manastirii Frasinei, unde Veronicaisi petrecuse noaptea. Se spune ca un staret a aruncat un blestem asupra locului si ca orice femeie care ar fi pasit mai departe de un semn anume, avea sa-si gaseasca sfarsitul. La nici o zi, mama surorilor Gabor, care, potrivit martorilor, calcase dincolo se semnul blestemat, a decedat intr-un mod stupid: i-a cazut o stanca in cal, la Pestera Polovragi.

Coincidenta, sau nu, exista o legatura cutremuratoare intre tragicul eveniment de la pestera din judetul Gorj, "locul in care s-ar fi infaptuit blestemul, si moartea micutului Ionut, copilul sfasiat de caini! Legatura pe care nimeni nu a sesizat-o pana acum si care este extrem de socanta!

Mama Monica Gabor a murit intr-un mod extrem de violent, la PolovraciEi bine, strada care imprejmuieste terenul de langa Parcul Tei unde Ionut a fost mancat de maidanezi se numeste…Polovraci (fosta denumire a Pesterii Polovragi)! Practic, la cativa metri de acesta strada, cu acest nume care nu poate fi uitat usor de catre romani, micutul Ionut a murit in urma cu aproape doua saptamani intr-un mod cumplit, mancat de maidanezi! Faptul ca langa locul unde Ionut a murit se gaseste strada Polovraci ii poate face, din nou, pe multi romani sa afirme ca la Pestera Polovragi  a fost infaptuit un blestem care acum s-a proiectat pe aleea bucuresteana…
Strada de langa locul unde a murit Ionut se numeste Polovraci (captura googlemaps)

Pe langa aceasta legatura, sau coincidenta macabra, cele doua cazuri au creat o premiera socanta! La ambele morti, legistii care s-au ocupat de autopsii s-au declarat terifiati dupa ce au vazut ambele cadavre…

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X