WOW

Descoperire cutremuratoare! Blestemul Polovragi exista? Iata legatura macabra dintre locul in care a murit Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, si locul in care a sfarsit mama Monicai Gabor!

In ultima luna, doua evenimente tragice au socat Romania! Pe de-o parte, cazul mamei surorilor Gabor care a murit intr-un mod cumplit dupa ce i-a cazut in cap un bolovan imens la Polovragi, iar pe de alta parte, moartea cutremuratoare a micutului Ionut, copilul sfasiat de maidanezi in apropierea unui parc din Capitala! Ei bine, iata legatura macabra dintre cele doua morti!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 sep 2013

Micutul Ionut avea doar patru aniDupa moartea Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, s-a vorbit despre teribilul blestem care i-ar fi adus femeii sfarsitul, la Pestera Polovragi! Cu o noapte inainte, femeia ar fi incalcat niste reguli stabilite de ctitorul Manastirii Frasinei, unde Veronicaisi petrecuse noaptea. Se spune ca un staret a aruncat un blestem asupra locului si ca orice femeie care ar fi pasit mai departe de un semn anume, avea sa-si gaseasca sfarsitul. La nici o zi, mama surorilor Gabor, care, potrivit martorilor, calcase dincolo se semnul blestemat, a decedat intr-un mod stupid: i-a cazut o stanca in cal, la Pestera Polovragi.

Coincidenta, sau nu, exista o legatura cutremuratoare intre tragicul eveniment de la pestera din judetul Gorj, "locul in care s-ar fi infaptuit blestemul, si moartea micutului Ionut, copilul sfasiat de caini! Legatura pe care nimeni nu a sesizat-o pana acum si care este extrem de socanta!

Mama Monica Gabor a murit intr-un mod extrem de violent, la PolovraciEi bine, strada care imprejmuieste terenul de langa Parcul Tei unde Ionut a fost mancat de maidanezi se numeste…Polovraci (fosta denumire a Pesterii Polovragi)! Practic, la cativa metri de acesta strada, cu acest nume care nu poate fi uitat usor de catre romani, micutul Ionut a murit in urma cu aproape doua saptamani intr-un mod cumplit, mancat de maidanezi! Faptul ca langa locul unde Ionut a murit se gaseste strada Polovraci ii poate face, din nou, pe multi romani sa afirme ca la Pestera Polovragi  a fost infaptuit un blestem care acum s-a proiectat pe aleea bucuresteana…
Strada de langa locul unde a murit Ionut se numeste Polovraci (captura googlemaps)

Pe langa aceasta legatura, sau coincidenta macabra, cele doua cazuri au creat o premiera socanta! La ambele morti, legistii care s-au ocupat de autopsii s-au declarat terifiati dupa ce au vazut ambele cadavre…

print
Stiripesurse.ro
Un barbat si-a adus pe lume fiica dupa ce sotia sa a incercat in zadar sa ramana insarcinata
Un barbat si-a adus pe lume fiica dupa ce sotia sa a incercat in zadar sa ramana insarcinata
X