Actual

Descoperire şocantă în cazul bebeluşului mort la propriul botez! Ce i-ar fi găsit în gură

Cazul bebeluşului care s-a stins din viaţă la botez a şocat o lume întreagă, însă la scurt timp au ieşit la iveală detalii halucinante.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 sep 2017
Dacă necropsia bebeluşului mort în condiţii suspecte, după propriul botez, nu a adus, însă, lămuriri cu privire la cauza decesului acestuia, ulterior au ieşit la iveală detalii incredibile.


Mai exact, conform purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, se pare că bebeluşul s-ar fi înecat cu lapte.

„L-am întrebat dacă crede că ar fi fost posibil să fi înghiţit apă, şi a spus că exclude total această posibilitate. După momentul acelei întreite scufundări, copilul a reacţionat în mod firesc, a plâns, a ţipat, nu a avut momente de linişte, spasme, ca să necesite o intervenţie suplimentară. De altfel, de la momentul scufundării până la terminarea slujbei mai sunt încă 15 - 20 de minute, iar în toată această perioadă preotul a spus că pruncul s-a comportat ca toţii copiii - a plâns, a avut suzeta, s-a jucat, a adormit, s-a trezit din nou. Nu s-a întâmplat nimic după momentul botezului (...) Da, l-a şi împărtăşit şi abia apoi a remarcat că era inert, tatăl şi preotul au făcut primele manevre de resuscitare. Înţeleg că s-ar fi găsit în gura copilului lapte. Nu sunt medic, nu fac legături, nu mă pronunţ vizavi de cauza decesului, care este o dramă pe care o trăieşte familia, aşteptăm rezultatele necropsiei“, a declarat Marian Timofte, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, conform ziaruldeiasi.ro.

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X