Stiri

Descoperire şocantă în cazul bebeluşului mort la propriul botez! Ce i-ar fi găsit în gură

Cazul bebeluşului care s-a stins din viaţă la botez a şocat o lume întreagă, însă la scurt timp au ieşit la iveală detalii halucinante.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Descoperire şocantă în cazul bebeluşului mort la propriul botez! Ce i-ar fi găsit în gurăDacă necropsia bebeluşului mort în condiţii suspecte, după propriul botez, nu a adus, însă, lămuriri cu privire la cauza decesului acestuia, ulterior au ieşit la iveală detalii incredibile.


Mai exact, conform purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, se pare că bebeluşul s-ar fi înecat cu lapte.

„L-am întrebat dacă crede că ar fi fost posibil să fi înghiţit apă, şi a spus că exclude total această posibilitate. După momentul acelei întreite scufundări, copilul a reacţionat în mod firesc, a plâns, a ţipat, nu a avut momente de linişte, spasme, ca să necesite o intervenţie suplimentară. De altfel, de la momentul scufundării până la terminarea slujbei mai sunt încă 15 - 20 de minute, iar în toată această perioadă preotul a spus că pruncul s-a comportat ca toţii copiii - a plâns, a avut suzeta, s-a jucat, a adormit, s-a trezit din nou. Nu s-a întâmplat nimic după momentul botezului (...) Da, l-a şi împărtăşit şi abia apoi a remarcat că era inert, tatăl şi preotul au făcut primele manevre de resuscitare. Înţeleg că s-ar fi găsit în gura copilului lapte. Nu sunt medic, nu fac legături, nu mă pronunţ vizavi de cauza decesului, care este o dramă pe care o trăieşte familia, aşteptăm rezultatele necropsiei“, a declarat Marian Timofte, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, conform ziaruldeiasi.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune