Stiri

Detalii de necrezut din trecutul Marinei Almasan. Povestea pe care nu ar fi vrut sa o vada in presa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Detalii de necrezut din trecutul Marinei Almasan. Povestea pe care nu ar fi vrut sa o vada in presa
Autoarea Melania Briciu Atanasiu a povestit un episod halucinant, care s-a petrecut in urma cu mai multi ani, chiar pe litoralul Marii Negre, informeaza dcnews.ro.

"Doresc să vă amintesc un episod din viaţa dumneavoastră, doamnă Marina Almăşan, dacă aţi uitat cumva!
S-a întâmplat în vara anului 1996, pe plaja Tineretului din Constanţa, capătul sudic. Plecasem deja din ţară imediat după mineriada din iunie 1990, dar vacanţele le petreceam în România. Eram cu familia, cei doi copii ai noştri erau cu ceva mai măricei decât fiul dumneavoastră. Aţi apărut pe plajă, o trupă mare, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru distracţia celui mic, Victoraş, incluzând bazinul de înot în miniatură. Nu vă cunoşteam, dar l-am remarcat pe soţul dumneavoastră, pe Victor Socaciu. Caseta cu melodiile sale le ascultam în străinătate, ori de câte ori ni se făcea dor de ţară. Ne-am comportat în continuare în cel mai normal mod cu putinţă, respectându-vă intimitatea acelor momente de vacanţă cu familia şi prietenii. Tatăl meu a fost cel care mi-a şoptit numele dumneavoastră şi că sunteţi redactoarea emisiunii de la TVR, „Ceaiul de la ora 5". Nu ştiu cum poate fi definită această memorie a mea, noroc ori ghinion; eu cred că acest fapt este în mod strict legat de punctul de vedere din care priveşti lucrurile.La doi metri distanţă de cearşaful nostru, în imediata apropiere a mării, s-au aşezat doi bătrânei, trecuţi cu siguranţă de optzeci de ani. Şi-au întins pe nisip pledul decolorat, s-au dezbrăcat, (ţin să precizez că nu aveau costume de baie ultra-moderne, cu sclipici ori alte zorzoane, dar lenjeria lor intimă, se vedea clar că este curată), au aşezat între ei o plasă de nylon şi au început să mănânce pâine cu brânză şi roşii. Mie mi s-a înmuiat inima de dragul lor. Am început să-mi imaginez povestea lor de viaţă, o viaţă simplă, ferită de viciul surplusului de orice fel. Doi bătrânei care se bucurau împreună de mare şi de soare. Nu mi-a fost dat să mă bucur prea mult de aceste exerciţii de imaginatie... o voce stridentă m-a readus la realitate. Era vocea dumneavoastră, când vă adresaţi de-a dreptul ofensată soţului:

-Vai dragă, dar sunt de-a dreptul respingători, să ne mutăm de aici! Au urmat câteva clipe de tăcere, după care domnul Socaciu, în felul sau hotărât, ardelenesc, v-a retezat-o:

- Marina Almăşan, te-ai gândit vreodată cum vei arăta tu la vârsta lor?

Iar eu îmi permit să adaug după atâta timp:

-Marina Almăşan, aţi încercat vreodată să vă faceţi operaţie estetică şi personalităţii, ori n-aţi considerat niciodată că aveţi nevoie de aşa ceva? Cei care se cred superiori, (văd că vă place să folosiţi acest cuvânt), solidari doar cu cei de la vârf şi îndreptăţiţi să dea lecţii de moralitate, sunt cei mai egali decât cei egali, nu-i aşa? Ultimele zile ne-au dovedit pe deplin acest lucru!", a povestit Melania Briciu Atanasiu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune