Sport

Detalii in exclusivitate despre cum va arata rochia de mireasa a Elenei, sotia lui Lucian Bute! Afla si ce i-a interzis Elena lui Lucian sa faca, intr-un moment important pentru ea!

Frumoasa Elena Bute, sotia pugilistului Lucian Bute, va purta la casatoria religioasa care va avea loc astazi la Galati o rochie de mireasa realizata de cunoscuta creatoare Stefania Caragea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 iun 2013

WOWbiz.ro va spune in exclusivitate cum va arata rochia sotiei multiplului campion mondial la box profesionist.

“Rochia este unicat. A fost realizata din dantela frantuzeasca, de sus si pana jos. La aceasta rochie au lucrat 6 angajate , timp de o luna si jumatate. A fost o munca tare migaloasa, dar a meritat”, a declarat Stefania Caragea pentru WOWbiz.ro.

Tot creatoarea de moda ne-a dezvaluit ca mireasa va avea la rochie un tul invizibil, iar trena va fi una potrivita. Stefania Caragea i-a recomandat Elenei ca cerceii pe care-i va purta sa fie cat mai discreti. “Sunt ferm convinsa ca va fi o mireasa superba”, a adaugat Stefania Caragea, care ne-a spus si ce i-a interzis Elena lui Lucian sa faca in clipa in care au venit impreuna la atelierul ei pentru probarea rochiei. “Elena nu i-a dat voie lui Lucian sa vada rochia inainte de nunta. A tinut mult ca aceasta sa reprizinte o surpriza pentru viitorul mire”.

La randul ei, Madalina Savin, nasa de cununie a celor doi, ne-a declarat ca la nunta una dintre domnisoarele onoare va fi chiar sora miresei. “Pentru ca locuieste in strainatate, ea nu a putut fi prezenta la cununia civila. Va veni la nunta si va fi si domnisoara de onoare”, a explicat Madalina Savin.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X