Paparazzi

EXCLUSIV! Cum reuseau Borcea si Pelinel sa se iubeasca chiar sub ochii partenerilor oficiali! Avem detalii incendiare despre vacantele petrecute impreuna de cuplurile Cristi si Mihaela Borcea, respectiv Cristi Boureanu si Valentina

Cei patru au avut o relatie de prietenie foarte apropiata, petrecandu-si frecvent, impreuna, in urma cu cinci ani, concediile si Sarbatorile de sfarsit de an.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 7 ian 2016

Cristi Borcea a devenit prieten bun cu Cristi Boureanu, undeva prin 2010. Cei doi aveau un cerc de prieteni comuni, erau oarecum de varste apropiate si le-a fost usor sa se apropie unul de celalalt.

Evident ca, adeseori, cand ieseau in oras, cei doi erau insotiti si de sotii, Valentina, respectiv Mihaela. Asa a remarcat-o Borcea pe fosta manechina, apropiati ai fostului actionar dinamovist sustinand ca acesta s-ar fi imprietenit special cu Boureanu, pentru a putea ajunge mai usor la... Pelinel.

Astfel, cele doua cupluri au inceput sa se vada din ce in ce mai des si chiar sa petreaca vacantele impreuna, in locuri exclusiviste din strainatate, dar si in diverse locatii de lux din Romania, cum ar fi Revelioanele de la Poiana Brasov.

Oameni din anturajul lui Borcea sustin ca in aceste vacante, Borcea si Pelinel isi gaseau timing-ul perfect pentru a disparea in acelasi timp. Cristi fie sustinea ca merge la sauna sau la sala de forta, in timp ce Mihaela dormea, iar Valentina gasea ca alibi vizita la vreun salon de infrumusetare din luxoasele resorturi unde cei patru se cazau.

In plus, majoritatea excursiilor erau platite de Borcea, care il suna pe Boureanu si il anunta direct ca i-a facut o surpriza si ca vor merge impreuna in vacanta.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X