Vedete

Detalii incredibile! VEZI ce sume colosale cheltuia Bahmuteanca in vacantele cu Prigoana: "Spargea 50.000 de euro in jumatate de ora in Louis Vuitton la Las Vegas si spune ca se imbraca de la Obor "

Silviu Prigoana a dat din casa si a spus ca Adriana Bahmuteanu cheltuia sume exorbitante cand mergeau in vacante in strainatete.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Omul de afaceri marturiseste ca fosta lui sotie minte atunci cand afirma ca se imbraca in haine de la Obor si Dragonul Rosu.

"In ultimul timp parca e imbracata de la Bucur Obor, am dovezi ca ea nu se imbraca decat de firma cand era cu mine. In excursii cheltuia intre 10.000 de dolari si 50.000 de dolari, in functie de locatie. O data, a cheltuit 50.000 de dolari in jumatate de ora intr-un singur magazin. In magazinul Louis Vuitton din Las Vegas de unde a luat si o husa de caine pe care a dat 5.500 de dolari. Ce era sa ii fac, era cainele ei. Am extrasul de cont de la cardul cu care a tras in magazin. Cardul meu era cardul nostru. Tot acolo am mancat si o friptura de 150 de dolari. Mie imi spunea ca sa ii dau 2-3.000 de euro si acum spune ca le lua din Dragonul Rosu, deci ce facea cu restul banilor? Ii praduia. Nu ai cum sa iti cumperi haine din Dragonul Rosu, nu ai cum... N-are cum sa spuna ca la evenimentele la care mergeam ea purta rochii din Dragonul Rosu. Eu am numai costume de 100 de euro. Nu fac economie la produse electronice intr-adevar. Tot ce am bagat in casa e facut manual, nu de la Obor. Eu nu dau bani pe ceasuri si cravate, le primesc. Acum port un ceas primit cadou care cica a costat 50.000 de euro" a spus Prigoana la ProTV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune