Actual

Detalii uluitoare despre femeia care s-a aruncat in fata trenului cu cele trei fetite! A mai fost internata la si "Balaceanca", iar acolo refuza tratamentul

Alexandra, gravida sinucigasa de la Branesti, avea mari probleme cu depresia si a fost internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de doua ori in ultima perioada!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Surse din ancheta sustin insa ca femeia se confrunta cu aceasta boala inca din copilarie. (intra sa vezi imagini de la inmormantarea sinucigasei din Branesti)

“Alexandra a fost dusa de parinti din clasa a VIII-a la Spitalul 9 din cauza problemelor psihice! Mama ei saraca ii cumpara mereu medicamente, insa ea refuza sa le ia, pe motiv ca este sanatoasa! Depresia i s-a accentuat apoi cu trecerea timpului si, in urma unor crize, ea a ajuns si la Balaceanca! Din pacate, de fiecare data, ignora sfatul medicilor si nu voia sa respecte tratamentul”, au dezvaluit persoane apropiate femeii de 30 de ani, care s-a aruncat joia trecuta in fata trenului, impreuna cu fetitele sale.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X