Biz

Detalii uluitoare despre prima casnicie a Mariei Constantin! Mariajul cu Ciprian Tapota a fost plin de acuzatii de infidelitate si de violenta! “Minte la fel de usor cum respira”

Ruptura neasteptata a Mariei Constantin de Marcel Toader a adus aminte opiniei publice de prima casatorie a cantaretei, una presarata cu acuzatii de violenta domestica, dar si de pasi gresiti ai blondinei!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 aug 2017

Maria Constantin este din nou protagonista unui scandal, dupa ce a decis sa plece din casa lui Marcel Toader, la doar doi ani de la casatorie! (citeste ce scandal monstru a fost la despartirea Mariei de Ciprian Tapota)

Inainte de a-l intalni pe Marcel Toader si de a avea o relatie serioasa cu el, Maria Constantin a fost casatorita timp de sase ani cu Ciprian Tapota Lataretu, un cunoscut interpret de muzica populara din Gorj! Din pacate, mariajul cu rapsodul a fost un esec, si, imediat ce blondina a devenit mai cunoscuta publicului larg, rufele murdare au si fost scoase in public.

Prima care a aratat cu degetul spre casatoria esuata cu Tapota a fost Maria, care, invitata la o emisiune  de televiziune, a facut o dezvaluire de-a dreptul tulburatoare: “Fostul meu sot m-a batut. S-a intamplat de doua ori. Aceste lucruri sunt putine pe langa cele care s-au intamplat in timpul casniciei si dupa casnicia noastra”, a spus in 2013 cantareata la TV, lasand sa se inteleaga ca acesta a fost de altfel adevaratul motiv pentru care a ales sa il paraseasca pe Ciprian.

Pe de alta parte, nici Tapota nu ramas dator si, in mod cu totul neasteptat, a venit la emisiunea WOWbiz, impreuna cu parintii lui, pentru a demonta toate acuzatiile pe care ex-sotia sa le-a facut vizavi de familia lor si a spune ca ea i-ar fi fost infidela!

"Minte la fel de usor cum respira. Nu am surprize. Nu ma impresioneaza ce spune. Pot sa jur si in biserica. Nu am lovit-o niciodata. Cu cateva zile inainte sa plece, am surprins-o vorbind la telefon, intr-o camera, pe intuneric. Isi pregatea separarea, vorbea cu avocata”, a fost varianta cantaretului.

Citeste in pagina urmatoare declaratiile uluitoare a lui Tapota despre fosta sotie.

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X