Stiri

Detaliul pe care nu l-a observat aproape nimeni! Uite ce are Betty Salam pe unul dintre peretii casei! E prea tare!

Fiica lui Florin Salam, Betty, se transforma ince-incet intr-o femeie fatala. Are niste forme de invidiat, dar, baietilor, stati linistiti pentru ca e luata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Detaliul pe care nu l-a observat aproape nimeni! Uite ce are Betty Salam pe unul dintre peretii casei! E prea tare!icon photo
Astazi, frumusetea manelistului, a postat pe o retea de socializare o fotografie in care arata demential. La cat de bine arata suntem convinsi ca nimeni nu a observat ce tablou are Betty pe peretele din spatele ei.

Se vede clar ca ea si iubitul ei se iubesc la maximum mai ales ca pe unul dintre peretii casei se afla un tablou in care apare ea si iubitul ei, extrem de indragostiti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune