Biz

Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea artistei! Malina Olinescu si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu" Cine a dezvaluit marturisirea terifianta?

Malina Olinescu s-a sinucis influentata de gestul Madalinei Manole. Dezvaluirea a fost facuta de scriitorul Dan Silviu Boerescu intr-o carte despre moartea artistei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

Malina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011, la un an si jumatate dupa ce Madalina Manole a fost gasita moarta in casa ei din Otopeni. Ca si in cazul Madalinei, moartea Malinei a nascut mai multe ipoteze, in conditiile in care ea a cazut de la balconul blocului in care locuia, iar in sangele sau a fost gasita o cantitate mare de alcool etilic si Midazolam. In aceste conditii, legistii au stabilit ca interpreta nu era foarte lucida in momentul in care a cazut de la balcon. Nici pana azi nu se stie daca cantareata s-a sinucis, a cazut accidental sau a fost „ajutata” sa moara.(Citeste si: O cunoscuta spiritista sustine ca Malina nu s-a sinucis)

In volumul „Malina Olinescu, misterele si neconcordantele unei sinucideri anuntate” lansat de Dan Silviu Boerescu in colectia „Destine controversate” apare marturisirea regretatului Titus Munteanu, fost mentor al Malinei la „Scoala Vedetelor”. Acesta a stat de vorba cu Malina la cateva zile dupa moartea Madalinei, iar aceasta i-a facut o marturisire terifianta.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X