Vedete

DEZVALUIRI | Adevaratul motiv care l-a determinat pe Slav sa divorteze de Bianca! Culmea, nu aventura sotiei cu fotbalistul Adrian Cristea i-a pus "capac"!

Victor Slav si Bianca Dragusanu au avut o relatie cu nabadai, urmata de o casnicie scurta care s-a terminat dupa ce roscata a plecat cateva zile la Paris alaturi de… Adrian Cristea, fostul ei iubit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


DEZVALUIRI | Adevaratul motiv care l-a determinat pe Slav sa divorteze de Bianca! Culmea, nu aventura sotiei cu fotbalistul Adrian Cristea i-a pus "capac"!icon photo
Bianca si Victor s-au casatorit in septembrie 2013Fostul prezentator de meteo a fost de neclintit in fata lacrimilor sotiei care l-a implorat sa-i mai da o sansa, asa ca mariajul s-a terminat dupa doar sase luni, la notar.

Desi a fost rezervat in declaratiile cu privire la aventura fostei asistente tv, Victor a marturisit totusi ce l-a manat sa incheie mariajul imediat dupa ce a aflat ca a fost inselat.

DEZVALUIRI | Adevaratul motiv care l-a determinat pe Slav sa divorteze de Bianca! Culmea, nu aventura sotiei cu fotbalistul Adrian Cristea i-a pus "capac"!
Sase luni mai tarziu, cei doi au divortat in fata unui notar

Partea nevazuta nu e deloc asa cum pare la TV. Nu sunt indeajuns de prost incat sa povestesc cu ce am gresit eu in relatie. Daca vezi acest film cu partea vazuta, ai impresia ca eu am fost baiatul bun, umilit si luat peste picior. Intr-adevar, cred ca este un cosmar pentru un barbat, pentru orgoliul sau sa fie umilit public de femeia cu care e casatorit. Tocmai din aceasta cauza am divortat. Nu pentru ce s-a intamplat in sine. Nu am putut sa trec peste chestia asta. Cateodata nu e bine sa ai orgoliul asta, n-ar fi trebuit sa fie decisiv”, a declarat Slav in urma cu ceva timp la o emisiune tv.

Orgoliul fostului prezentator tv s-a rezumat insa doar la casnicie si nu l-a impiedicat sa inceapa o noua relatie cu Bianca. In prezent, cei doi sunt impreuna, in SUA, fericiti si mai indragostiti ca niciodata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv!  A jucat intr-un film horroricon photo

Vedete

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv! A jucat intr-un film horror

Andreea Perminov este considerata cea mai frumoasa prezentatoare de stiri.

Titlu secțiune