Stiri

Dezvăluiri incredibile despre poliţistul pedofil: ”E dat în consemn. E verificat la fiecare 5-10 minute!”

Noi amănunte halucinante ies la iveală, pe zi ce trece, despre Eugen Stan, poliţistul pedofil, iar conform unor surse, acesta ar fi verificat în permanenţă pentru a nu se sinucide.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dezvăluiri incredibile despre poliţistul pedofil: ”E dat în consemn. E verificat la fiecare 5-10 minute!”icon photo
 
După ce a atacat doi copii în scara unui lift, au ieşit la iveală amănunte îngrozitoare despre poliţistul pedofil, el fiind cercetat pentru alte 15 cazuri de agresiune. Mai mult de atât, potrivit Libertatea, agenţii de pază din închisoare sunt în permanenţă atenţi la el, pentru a nu se sinucide. 
”Camera în care este închis bărbatul are un regim special. La cinci minute, cel mult zece minute, un agent aflat în tură verifică dacă în interior totul e în regulă. Se uită pe vizetă şi cere răspunsuri scurte de la arestaţii din interior, în special de la poliţistul arestat pentru pedofilie. E un fel de prezenţă făcută la intervale foarte mici de timp. L-am fi pus într-o cameră separată, dar aşa este supravegheat tot timpul şi din interior”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune