Vedete

Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl lui Ştefan de la Exatlon! Motivul pentru care concurentul a ascuns că va participa la acest show fenomen

Dumitru Floroaică, tatăl lui Ştefan, a vorbit despre evoluţia la Exatlon a fiului său şi a dezvăluit motivele care l-au împins pe acesta să nu spună despre participarea la acest show fenomen.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl lui Ştefan de la Exatlon! Motivul pentru care concurentul a ascuns că va participa la acest show fenomenicon photo
Invitat în platoul emisiunii WOWbiz, Dumitru Floroaică a dezvăluit că a aflat foarte târziu că fiul lui vrea să vină la Exatlon: 
 
”Cu o seară înainte de Anul Nou am aflat că vrea să plece, nu ştiam prea multe despre concurs, ne-am uitat pe Youtube şi atunci am aflat despre ce e vorba. În prima fază, n-am avut timp să ne uităm, dar susţinerea a fost din partea fratelui său, noi am aflat foarte târziu, pentru că soţia mea e foarte emotivă şi n-a vrut să-i creeze palpitaţii.
Fizic, Ştefan e schimbat. A slăbit 8-10 kilograme şi mental cred că stă bine. Aşa e el mai retras, nu e foarte sociabil, n-a fost în sporturi de echipă.”, a mai spus el.
Întrebat ce părere are despre nominalizările făcute în această seară, acesta a spus că nu se aştepta să fie numit Lupu.
 
”Ştefan, ca întotdeauna, ce şi-a dorit a făcut, şi vă daţi seama e într-un concurs dur, eu cred că se descurcă. Nu ştiu ce să zic despre nominalizări.La Lupu nu mă aşteptam să fie nominalizat. E foarte greu, dar cinstit să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea lui. Am impresia că se grăbesc şi din dorinţa de a câştiga greşesc.”, a mai precizat el. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune