Vedete

Dezvaluiri! Prodanca a fost la un pas de moarte cand era gravida cu Reghe jr.!

Anamaria Prodan este o fire puternica si plina de viata! Putini stiu insa ca sexy impresara a fost la un pas de moarte in 2007, pe vremea cand era insarcinata cu Reghe jr. Ea a lesinat la machiaj, chiar inainte de a intra intr-o emisiune pe care o modera la “Romantica” si, daca medicii nu ar fi intervenit imediat, acum s-ar fi vorbit despre ea la trecut!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Prodanca a trecut prin momente grele atunci cand a fost insarcinata cu Reghe jr.! I s-a facut rau la cabina de machiaj si a fost dusa imediat la spital, cu grave afectiuni la rinichi!

In luna a saptea de sarcina, Anamaria lucra inca la televiziune, era prezentatoarea unei emisiuni matinale la “Romantica” si mai facea o rubrica mondena la un show de dupa-amiaza. Nu acuza dureri, avea o stare buna, motiv pentru ea de a nu renunta la contracte si de a-si face treaba pana la final. Vedeta isi dorea sa fie pe “sticla” chiar si la noua luni daca s-ar fi putut!

Din pacate, nu a fost sa fie! Intr-o dimineata, cu doar cateva ore inainte de a intra in emisie, Anei i s-a facut rau la cabina de machiaj si a lesinat! Imediat, colegii au sunat la Salvare si vedeta a fost transportata la Spitalul C.F.2, unde a fost pusa imediat pe perfuzii! Dupa o jumatate de ora, ea si-a revenit din lesin si medicii au putut sa-i faca niste investigatii pentru a afla de ce suferea impresara. Diagonisticul a fost dur: Prodanca a fost aproape de un blocaj renal, care ar fi putut sa-i cauzeze moartea!

Doctorii au pus-o imediat pe un tratament special, pentru ca vedeta era gravida si, in mod normal, nu ar fi trebuit sa i se administreze niciun medicament. Insa durerea de rinichi era atat de puternica incat Prodanca a fost nevoita sa ia niste pastile de calmare, mai ales ca avea si piatra la rinichi! In plus, doctorii i-au interzis sa se mai ridice din pat o saptamana si sa se mai streseze. In plus, a trebuit sa bea trei litri de apa pe zi si, obligatoriu, sa renunte la munca in televiziune. Astfel risca ori sa moara, ori sa piarda copilul.

Sotia antrenorului Stelei s-a conformat si, timp de doua luni, a stat cuminte. Nu a mai facut nimic din ceea ce ii periclita starea de sanatate, a nascut normal si, de atunci, nu a mai avut nicio problema cu rinichii!               

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune