Biz

Dezvaluiri! Prodanca a fost la un pas de moarte cand era gravida cu Reghe jr.!

Anamaria Prodan este o fire puternica si plina de viata! Putini stiu insa ca sexy impresara a fost la un pas de moarte in 2007, pe vremea cand era insarcinata cu Reghe jr. Ea a lesinat la machiaj, chiar inainte de a intra intr-o emisiune pe care o modera la “Romantica” si, daca medicii nu ar fi intervenit imediat, acum s-ar fi vorbit despre ea la trecut!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 feb 2013

Prodanca a trecut prin momente grele atunci cand a fost insarcinata cu Reghe jr.! I s-a facut rau la cabina de machiaj si a fost dusa imediat la spital, cu grave afectiuni la rinichi!

In luna a saptea de sarcina, Anamaria lucra inca la televiziune, era prezentatoarea unei emisiuni matinale la “Romantica” si mai facea o rubrica mondena la un show de dupa-amiaza. Nu acuza dureri, avea o stare buna, motiv pentru ea de a nu renunta la contracte si de a-si face treaba pana la final. Vedeta isi dorea sa fie pe “sticla” chiar si la noua luni daca s-ar fi putut!

Din pacate, nu a fost sa fie! Intr-o dimineata, cu doar cateva ore inainte de a intra in emisie, Anei i s-a facut rau la cabina de machiaj si a lesinat! Imediat, colegii au sunat la Salvare si vedeta a fost transportata la Spitalul C.F.2, unde a fost pusa imediat pe perfuzii! Dupa o jumatate de ora, ea si-a revenit din lesin si medicii au putut sa-i faca niste investigatii pentru a afla de ce suferea impresara. Diagonisticul a fost dur: Prodanca a fost aproape de un blocaj renal, care ar fi putut sa-i cauzeze moartea!

Doctorii au pus-o imediat pe un tratament special, pentru ca vedeta era gravida si, in mod normal, nu ar fi trebuit sa i se administreze niciun medicament. Insa durerea de rinichi era atat de puternica incat Prodanca a fost nevoita sa ia niste pastile de calmare, mai ales ca avea si piatra la rinichi! In plus, doctorii i-au interzis sa se mai ridice din pat o saptamana si sa se mai streseze. In plus, a trebuit sa bea trei litri de apa pe zi si, obligatoriu, sa renunte la munca in televiziune. Astfel risca ori sa moara, ori sa piarda copilul.

Sotia antrenorului Stelei s-a conformat si, timp de doua luni, a stat cuminte. Nu a mai facut nimic din ceea ce ii periclita starea de sanatate, a nascut normal si, de atunci, nu a mai avut nicio problema cu rinichii!               

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X