Biz

Dezvaluiri sfasietoare despre ultimele clipe de viata ale tatalui Andreei Marin: "A intors capul spre mine, a ras"- Mama vitrega a "Zanei" a povestit cum a murit sotul sau!

STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 6 Martie 2016 14:40

Tatal Andreei Marin a murit in urma cu cateva zile, iar ieri a fost condus pe ultimul drum. Dan Marin ar fi implinit astazi 70 de ani.


Sotia lui, Renata, a povestit ce s-a intamplat in ultimele clipe de viata. Barbatul a murit in somn.


"Miercuri 2 martie la ora 23.30, soțul meu-sufletul meu pereche, jumătatea mea, dragostea vieții mele, a plecat pe aripi de îngeri. A luat cu el inima mea, lumina din ochi,veselia, bucuria și a lăsat în urmă o durere sfâșietoare. A plecat atât de fulgerător încât întoarsă de la înmormântare în casa noastră goală, un gând reflex mi-a venit in minte: să-l sun să vad unde e. Mult timp îl voi căuta prin casă, în locurile dragi nouă, prin somn, pe perna de alături.


Am fost atât de fericiți, am trăit în 11 ani cât alții într-o întreagă viață. A fost bărbatul perfect: iubitor, atent, manierat, vesel, optimist, inteligent,cult, mărinimos, adora dansul, călătoriile și viața. Dumnezeu l-a iubit la fel de mult ca și mine, fiindcă i-a îndeplinit 2 mari dorințe: să se stingă în somn și în brațele femeii pe care a adorat-o. Împreună în pat uitându-ne la televizor, a întors capul către mine și a râs ( pentru ultima dată), a întors din nou fața către televizor, iar după câteva minute a lunecat în brațele mele adormit dar adormit pentru totdeauna, cu fața destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să știe.


Astăzi (n.r. ieri), într-o zi splendidă, cu o durere imensă în suflet, împreună cu toți pe care i-a iubit, care l-au iubit și respectat l-am condus pe ultimul drum pe acest pământ. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi atât astăzi cât și în zilele premergătoare. Mulțumesc de asemeni tuturor celor care mi-au trimis mesaje de condoleanțe.


Rămas bun, dragostea mea, jumătatea sufletului meu! Călătorie plăcută și ușoară spre împărăția lui Dumnezeu! Te voi iubi mereu",
a spus mama vitrega a Andreei Marin.

print
Apelul disperat al unui tata: "Fetita mea de 11 ani are o tumoare maligna cu metastaze. Medicii i-au dat sanse zero". A postat un mesaj cutremurator
Apelul disperat al unui tata: "Fetita mea de 11 ani are o tumoare maligna cu metastaze. Medicii i-au dat sanse zero". A postat un mesaj cutremurator
X