Biz

Dezvaluiri sfasietoare despre ultimele clipe de viata ale tatalui Andreei Marin: "A intors capul spre mine, a ras"- Mama vitrega a "Zanei" a povestit cum a murit sotul sau!

novalue
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 mar 2016

Tatal Andreei Marin a murit in urma cu cateva zile, iar ieri a fost condus pe ultimul drum. Dan Marin ar fi implinit astazi 70 de ani.


Sotia lui, Renata, a povestit ce s-a intamplat in ultimele clipe de viata. Barbatul a murit in somn.


"Miercuri 2 martie la ora 23.30, soţul meu-sufletul meu pereche, jumătatea mea, dragostea vieţii mele, a plecat pe aripi de îngeri. A luat cu el inima mea, lumina din ochi,veselia, bucuria şi a lăsat în urmă o durere sfâşietoare. A plecat atât de fulgerător încât întoarsă de la înmormântare în casa noastră goală, un gând reflex mi-a venit in minte: să-l sun să vad unde e. Mult timp îl voi căuta prin casă, în locurile dragi nouă, prin somn, pe perna de alături.


Am fost atât de fericiţi, am trăit în 11 ani cât alţii într-o întreagă viaţă. A fost bărbatul perfect: iubitor, atent, manierat, vesel, optimist, inteligent,cult, mărinimos, adora dansul, călătoriile şi viaţa. Dumnezeu l-a iubit la fel de mult ca şi mine, fiindcă i-a îndeplinit 2 mari dorinţe: să se stingă în somn şi în braţele femeii pe care a adorat-o. Împreună în pat uitându-ne la televizor, a întors capul către mine şi a râs ( pentru ultima dată), a întors din nou faţa către televizor, iar după câteva minute a lunecat în braţele mele adormit dar adormit pentru totdeauna, cu faţa destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să ştie.


Astăzi (n.r. ieri), într-o zi splendidă, cu o durere imensă în suflet, împreună cu toţi pe care i-a iubit, care l-au iubit şi respectat l-am condus pe ultimul drum pe acest pământ. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi atât astăzi cât şi în zilele premergătoare. Mulţumesc de asemeni tuturor celor care mi-au trimis mesaje de condoleanţe.


Rămas bun, dragostea mea, jumătatea sufletului meu! Călătorie plăcută şi uşoară spre împărăţia lui Dumnezeu! Te voi iubi mereu",
a spus mama vitrega a Andreei Marin.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X