Vedete

Dezvaluiri socante ale lui Ion Oncescu, durul de la Exatlon! Ce a spus campionul mondial la skandenberg despre cea mai bogata masa din viata lui! “Am mancat sase kilograme de carne”

Dezvaluirea cu care Ion Oncescu socheaza Romania! Ce cantitate uriasa de carne a mancat la o singura masa!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dezvaluiri socante ale lui Ion Oncescu, durul de la Exatlon! Ce a spus campionul mondial la skandenberg despre cea mai bogata masa din viata lui! “Am mancat sase kilograme de carne”icon photo

Dezvaluirea cu care Ion Oncescu socheaza Romania! Consumator de proteine, marele campion la skandenberg are un record incredibil in privinta kilogramelor de carne pe care le-a mancat la o singura masa! (citeste prin ce drama a trecut Ion Oncescu! Bunicul lui a fost arestat)

In varsta de 39 de ani, Ion Oncescu este considerat in lumea sportului un adevarat Iron Man. Cu o tenacitate de robot bine setat, el si-a fortat de multe ori limitele pana la epuizare si a tintit intotdeaua spre recorduri greu realizabile de un om de rand! Pe de alta parte, in mod surprinzator, desi practica skandenberg, un sport dur, barbatul este extrem de politicos si inzestrat cu mult bun-simt. In concluzie, sportivul este un om al extremelor!

Dezvaluirea cu care Ion Oncescu socheaza Romania! Are un record bizar la o masa

Principiile lui Oncescu ar putea fi considerate de unii putin bizare, insa el este extrem de motivat si mereu spune ca trebuie sa scoata tot ceea ce este posibil de la propriul corp. Pentru marele sportiv, doborarea recordurilor mondiale este un lucru obisnuit, iar pentru acest lucru este nevoie de un tonus special si de o alimentatie pe masura, din care nu lipseste consumul de carne in cantitati destul de mari! (citeste ce nu ii convine lui Ion Oncescu la Exatlon si ce le reproseaza colegilor sai din echipa "Faimosilor", mai ales cand vine vorba despre mancare)

 

O dovada in acest sens o reprezinta si o declaratie pe care Ion Oncescu a dat-o in urma cu ceva vreme in presa si in care a dezvaluit, fara ocolosuri, cat de multa carne a consumat el la o masa!

“Odata, la o masa, dupa ce am traversat Masivul Bucegi intr-un jogging-maraton, mi-am batut recordul de mancare! Poate parea incredibil pentru public, dar atunci am consumat 18 copane de pui, trei fripturi de vita si trei de porc. In total, au fost vreo sase kilograme de carne”, a povestit in revista VIP, amuzat Ion.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune