Vedete

Dezvaluirile emotionante ale Katarinei despre Andrei Gheorghe! Tanara era fiica vitrega a jurnalistului “Mi-a dat mesaj. Face mereu asta”

Andrei Gheorghe a avut patru copii, asa spunea mereu. Desi doar Anastasia era fiica sa naturala, ceilalti trei erau copiii Petrutei, femeia care i-a fost alaturi pana in 2015, cand cei doi au divortat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Dezvaluirile emotionante ale Katarinei despre Andrei Gheorghe! Tanara era fiica vitrega a jurnalistului “Mi-a dat mesaj. Face mereu asta”icon photo

Intre Andrei Gheorghe si Katarina, fiica sa vitrega, tanara care crescuse in casa lui, a fost mereu o relatie deosebita. Katarina, care este cantareata, a marturisit, in urma cu cateva saptamani, intr-o emisiune tv, ca Andrei Gheorghe este cel care a incurajat-o mereu sa cante. “Acum, inainte de a intra in emisiune, mi-a dat mesaj si mi-a spus sa fiu eu insami, ca o sa fie bine. Mereu face asa”, a spus Katarina.

Tanara de doar 18 ani a povestit ca Andrei Gheorghe este cel mai mare critic al ei. “Dupa ce termin cate o piesa la studio, mereu ii duc lui melodia. Si el incepe, trebuie mai mult bas, trebuie mai multa energie, si tot asa. Trebui sa-mi scot caietelul si sa scriu ce-mi spune el”, povestea Katarina in urma cu putin timp.

Andrei Gheorghe a fost gasit mort, luni seara, in casa lui din Voluntari, unde locuia sinngur, dupa ce in 2015 divortase de a doua sa sotie, Petruta, mama Katarinei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune