Biz

Secretele cavoului de 100.000 de euro al milionarului Urdareanu! Ce spune sotia lui despre constructia cu patru nivele de la Bellu! "Am pus sistem de alarma pentru ca ni l-au vandalizat! Aveam o portita cu trandafiri de fier forjat! Ni i-au furat, dar i-am gasit ulterior la un targ de antichitati!"

Cavoul de 100.000 de euro al familiei milionarului Tiberiu Urdareanu a fost devalizat de mai multe ori pana sa i se puna sistem de alarma.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 feb 2016

Tiberiu Urdareanu a devenit milionar in euro din comercializarea sistemelor de securitate si supraveghere, dar uitase sa-si instaleze unul in cavoul luxos pe care l-a ridicat in Cimitirul Bellu. Presa a relatat pe larg ca Urdareanu a construit un cavou cu 4 nivele, sistem de climatizare si acces pe baza de cartela magnetica, costul total fiind estimat pe la 100.000 de euro. Intr-un inteviu din revista Kamikaze, Lucia, sotia lui Urdareanu, a dezvaluit ca hotii au furat diverse piese, pana sa fie instalat un sistem de supraveghere: "Eu m-am inspirat, ca arhitectură, după un cavou existent, vechi, dar cu materialele de acum. Sunt acolo unchii, mătuşa mea, am vrut să ne aducem şi bunicii din Ardeal. Am pus sistem de alarmă pentru că ni l-au vandalizat. Aveam o portiţă cu trandafiri de fier forjat. Ni i-au furat. I-am găsit ulterior la un tîrg de antichităţi, de vînzare la cineva. Sau au aruncat cu pietre înăuntru. Beţivii veneau şi se aşezau pe cele două bănci din pridvor. E urît să ţi-l pîngărească".

 

print
Stiripesurse.ro
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
X