Biz

Secretele cavoului de 100.000 de euro al milionarului Urdareanu! Ce spune sotia lui despre constructia cu patru nivele de la Bellu! "Am pus sistem de alarma pentru ca ni l-au vandalizat! Aveam o portita cu trandafiri de fier forjat! Ni i-au furat, dar i-am gasit ulterior la un targ de antichitati!"

Cavoul de 100.000 de euro al familiei milionarului Tiberiu Urdareanu a fost devalizat de mai multe ori pana sa i se puna sistem de alarma.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 21 Februarie 2016 00:05

Tiberiu Urdareanu a devenit milionar in euro din comercializarea sistemelor de securitate si supraveghere, dar uitase sa-si instaleze unul in cavoul luxos pe care l-a ridicat in Cimitirul Bellu. Presa a relatat pe larg ca Urdareanu a construit un cavou cu 4 nivele, sistem de climatizare si acces pe baza de cartela magnetica, costul total fiind estimat pe la 100.000 de euro. Intr-un inteviu din revista Kamikaze, Lucia, sotia lui Urdareanu, a dezvaluit ca hotii au furat diverse piese, pana sa fie instalat un sistem de supraveghere: "Eu m-am inspirat, ca arhitectură, după un cavou existent, vechi, dar cu materialele de acum. Sunt acolo unchii, mătușa mea, am vrut să ne aducem și bunicii din Ardeal. Am pus sistem de alarmă pentru că ni l-au vandalizat. Aveam o portiță cu trandafiri de fier forjat. Ni i-au furat. I-am găsit ulterior la un tîrg de antichități, de vînzare la cineva. Sau au aruncat cu pietre înăuntru. Bețivii veneau și se așezau pe cele două bănci din pridvor. E urît să ți-l pîngărească".

 

print
Anamaria, fata lui Aurelian Preda, nu este de fapt fiica lui - Asta a fost cel mai mare secret al artistului - Dezvaluirile sunt facute de o ruda de-a lui
Anamaria, fata lui Aurelian Preda, nu este de fapt fiica lui - Asta a fost cel mai mare secret al artistului - Dezvaluirile sunt facute de o ruda de-a lui
X