Vedete

In ce hal a vorbit Dinu Maxer despre Nicoleta Luciu, fosta iubita, dupa ce s-au despartit: "I-am spus sa aiba grija ca o sa devina proasta Romaniei. A devenit un etalon de prostie!"

Dinu Maxer (39 de ani) a facut-o praf pe Nicoleta Luciu (32 de ani), fosta lui iubita, la despartirea dupa aproape opt ani de relatie. El a considerat ca povestea lor de dragoste s-a deteriorat in momentul in care Nicoleta a obtinut postul de asistenta la emisiunea lui Teo Trandafir (44 de ani), unde “a devenit un etalon de prostie”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Nicoleta Luciu si Dinu Maxer, pe vremea cand formau un cupluDinu Maxer si Nicoleta Luciu s-au despartit in vara lui 2005,  cantaretul fiind afectat de ruptura. Intr-un interviu acordat in acea perioada unei reviste mondene, Maxer a rememorat inceputurile relatiei cu Luciu: “In urma cu opt ani, atunci cand am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tata, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci cand am cunoscut-o eu, nu prea era curtata. Nu avea look. Nu arata la fel ca astazi. A devenit asa in timp. Am avut mare incredere in ea pentru ca stiam ca este o tipa fidela. Aveam curajul sa o las intr-o camera cu barbati o noapte intreaga. Nu-i pasa de nimeni din jur. Nu schimba cu nimeni priviri”. Asa arata Nicoleta Luciu in cadrul emisiunii lui Teo de la PRO TVMaxer a dezvaluit ca relatia a inceput sa scartaie cand Luciu a devenit asistenta lui Teo Trandafir la emisiunea acesteia: “Problemele au inceput cand s-a dus la PRO TV, in urma cu doi ani. Aveam o viata extraordinara de cuplu, care a fost distrusa treptat, treptat de ritmul emisiunii. Inainte, noi eram nedespartiti. In ultimul timp ne vedeam doar noptile. Tipam unul la altul. La un moment dat, eu am spus ca nu se mai poate. Pleca la munca la ora 14.00 si se intorcea la 21.00. Din pacate, Nicoleta s-a dus la o emisiune, care nu numai ca nu i-a scos inteligenta in fata, dar a si infundat-o. I-am spus dupa doua saptamani sa aiba grija ca o sa devina proasta Romaniei. A devenit un etalon de prostie”.Dinu Maxer a trecut cu greu peste despartirea de bomba sexyBianca si Nicoleta Luciu au povestit cum au ajuns sa se inrudeasca! Dragusanca n-a avut tupeu sa ii spuna in fata ca o vrea nasa! Vezi in ce mod inedit i-a propus!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune