Biz

Divort SOC! Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu nu mai sunt sot si sotie! Se pare ca prezentatoarea de stiri isi reface viata alaturi de un al barbat!

Dupa 15 de ani de casatorie, se pare ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu si-ar fi spus adio definitiv! Cei doi ar fi divortat in mare secret in aceasta primavara si au incercat sa tina secret acest lucru.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 28 August 2013 08:39

Se pare ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despartit dupa 15 ani de casnicie. Cuplul, care are doi copii, o fata si un baiat, s-ar fi destramat in urma cu cateva luni!

Potrivit Revistei Ciao!, cei doi ar fi divortat in aceasta primavara si ar fi incercat din rasputeri ca presa sa nu afle ca nu mai sunt sot si sotie.

Conform sursei citate, motivul divortului ar fi faptul ca stirista de la Antena 1 s-ar fi plictisit de sotul ei, care acum este purtatorul de cuvant al Guvernului, si si-ar fi gasit fericirea in bratele unui alt barbat, cu 20 de ani mai mare decat ea.

Andreea Berecleanu, 38 de ani, nu a negat niciodata faptul ca ii plac barbatii mai in varsta decat ea. Andrei Zaharescu este mai mare decat ea cu 14 ani.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X