Biz

DJ Wanda, prima aparitie publica dupa ce s-a externat din spital! Bruneta sufera de o boala cronica! Vezi cum arata – Foto!

Dj Wanda trece prin momente neplacute dupa ce a aflat ca are probleme de sanatate. Recent, ea s-a intors din Turcia unde a facut mai multe investigatii, iar in aceasta seara si-a facut timp sa ajunga si la Gala Atipic Beauty sa o sustina pe Andreea Marin, cea care a ajutat-o sa se interneze la clinica din strainatate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017

Dj Wanda a fost prezenta in aceasta seara la Gala Atipic Beauty, prezentata de Andreea Marin, eveniment ce a avut loc la Palatul Parlamentului.

Bruneta a fost in centrul atentiei inca de cand si-a facut aparitia, mai toata lumea intreband-o ce boala are si daca se simte bine.

Wanda s-a intors recent din Turcia unde a fost internata la o clinica renumita, cu ajutorul Andreei Marin, pentru a face investigatii, dupa ce in Romania ea ar fi primit doua rezultate diferite, dupa cum a declarat. Bruneta a aflat ca sufera de o boala rara. Insa macar e fericita ca stie exact cu ce problema se confrunta si ce anume are de facut.

"Intr-adevar sunt bolnava, de 5 luni. Andreea Marin m-a ajutat sa ajung in Turcia. Am sunat-o acum doua luni, ea era in Africa. Si a sunat in Turcia ca sa ma trimita acolo. Am facut investigatii, am primit si niste rezultate. Momentan trebuie sa fac un tratament perfuzabil, in Romania", a declarat Wanda, nedorind sa dea prea multe detalii despre afectiunea ei. 

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X