Biz

Doamne, ce dulceata de copil are Florin Salam! Jacqueline Maria s-a facut deja fetita mare si provoaca dispute in familia manelistului

Din septembrie 2015, de cand familia lui s-a marit si a venit pe lume micuta Jacqueline Maria, Florin Salam e din cale afara de fericit.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 feb 2016

Zilnic, Salam isi face timp ca sa se joace cu cea micaBotezata la finele lunii trecute, micuta Jacqueline Maria are de acum cinci luni si merge spre sase, iar schimbarile in comportamentul sau se petrec de la o zi la alta. Daca pana nu demult cea mica statea in fundulet doar sprijinita, acum pitica a invatat sa isi tina echilibru, gangureste si zambeste neincetat. La 5 luni, Jacqueline Maria a arata ca o papusicaAgera la minte, neobosita si foarte curioasa de tot ceea ce este nou si viu colorat, bebelusa e sefa in casa manelistului. Cei din familia artistului se invart toata ziua in jurul ei ca sa o supravegheze si sa ii faca pe plac si, mai nou, au inceput chiar sa se certe din cauza ghindocului de fetita. “E un copilas extraordinar de cuminte si de bun. A crescut si e curioasa de tot ceea ce vede in jur. Gangureste si zambeste toata ziua. Mama ei (n.r: Roxana Dobre, viitoare sotie a lui Florin Salam) ii spune Jacqueline, pentru ca e numele ales si pus de ea. Restul celor din casa, o striga Maria. Zic ei ca i se potriveste mai bine numele asta si ca e sfant. Cea mica s-a obisnuit cu ambele nume, rade cand se aude strigata. Florin s-ar juca cu ea toata ziua!”, ne-a declarat o persoana din apropierea familiei lui Florin Salam.Florin Salam e topit dupa Maria, minunea de fetita pe care i-a daruit-o Roxana Dobre

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X