Vedete

Doi ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiicele regretatului politician, dezamagite: "Biserica ar fi trebuit sa fie plina la parastas"

Sunt doi ani de la trecerea in nefiinta a lui Corneliu Vadim Tudor. Fiicele regretatului politician au venit astazi la Teo Show si au povestit ce li s-a mai intamplat in ultima perioada.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cele doua fete ale lui Vadim Tudor au marturisit ca au fost dezamagite. Recent au facut parastasul de doi ani si nu a venit prea multa lume la slujba de pomenire. "Biserica ar fi trebuit sa fie neincapatoare! Nu ma gandesc la oamenii de rand, nu ma asteptam sa se urce in tren si sa vina la parastas. Ma refer la oameni pe care tata i-a ajutat, carora le-a aranjat viata", a spus Lidia la Teo Show.

Doi ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiicele regretatului politician, dezamagite: "Biserica ar fi trebuit sa fie plina la parastas"icon photo
"Situatia noastra financiara este mai buna. Am reusit sa platim multe datorii. Am reusit sa platim datoria doamnei Ana Birchal si multe alte datorii acumulate dupa moartea tatalui nostru", a mai declarat fiica cea mare a lui Vadim Tudor.

 

Familia "Tribunului" e in razboi. Fetele nu au acces in casa in care locuiau pentru ca unchiul lor, fratele lui Vadim Tudor, nu le permite.


Doi ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiicele regretatului politician, dezamagite: "Biserica ar fi trebuit sa fie plina la parastas"
"Pe unchiul nostru l-am chemat la mediere, nu voiam sa ajungem in instanta cu fratele tatalui nostru. E o formalitate. Unchiul si verii nostri au fost chemati, dar au refuzat sa participe. Nu putem deschide un proces pentru recuperarea casei, pentru ca nu ne permitem sa platim o taxa de timbru atat de mare, e mult prea mare! Am fost acuzate ca traim pentru case, ca asta ne dorim, dar pana la urma aia e casa in care am locuit noi. Am vrut doar sa putem sa ne luam lucrurile de acolo, matusa Magdalena avea acolo toate hainele, toate lucrurile, amintiri multe. Nu le putem recupera! Au schimbat yalele, cheile sunt la unchiul nostru! De ce sa spargem usa? Noi vrem o cheie! Nu e ok sa se recurga la asa ceva, cand am putea discuta, am putea ajunge la o intelegere. Am cerut doar o zi, atat. Unchiul nici nu stie ce e in casa. Nu se poate discuta cu el, nu raspunde la telefon nimanui, nu stim de ce, nu am primit nicio explicatie, ci pur si simplu a refuzat sa vina la mediere, sa ne dea cheile de la casa", a mai spus tanara.


"De cand tata a murit, unchiul Marcu nu a mai raspuns la telefon. Nimanui! Verii nostri vorbesc in numele lui. Cred ca ii este mai comod sa dirijeze lucrurile din umbra", a precizat ea.

 

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor sunt acum in conflict cu Adi de la Valcea. Marian Nistor i-a dat in judecata pe Adi de la Valcea si Daniela Gyorfi pentru ca au cantat melodiile lui pe versurile lui Vadim. Instanta a decis executarea silita a manelistului, iar el nu este de acord cu aceasta hotarare.

Doi ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiicele regretatului politician, dezamagite: "Biserica ar fi trebuit sa fie plina la parastas"
"Proces cu Adi de la Valcea si Daniela Gyorfi, ea a reusit sa iasa din proces, bravo ei!  Ne-am tot conversat prin mesaje zilele acestea. Noi nu voiam acest proces. Am vorbit cu avocatii, dar executarea a fost pornita deja. E prea tarziu si nu mai putem face nimic. Dumnealui e foarte suparat si ne-a si jignit. E vorba despre 15.000 de lei, 4.000 pentru executor si avocat. Dl Adi de la Valcea mi-a spus ca isi vrea banii inapoi. Nici nu stiu ce se va intampla. Nu am primit banii pana acum, nu avem ce sa ii inapoiem", a precizat Lidia Tudor la Kanal D.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune