Actual

Doi marinari au murit in ultima saptamana! Cauza mortii este socanta

Doi marinari americani de la baza navala pentru submarine Kings Bay, in statul Georgia, au murit in ultima saptamana, posibil in urma unei supradoze de cocaina, a anuntat o reprezentanta a Marinei americane (US Navy).
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 oct 2017
 
Subofiterul de clasa I Brian Jerrell, un marinar repartizat la instalatia de formare Trident, a fost gasit mort joi, pe 12 octombrie, aparent din cauza unei supradoze, in resedinta sa din baza, potrivit stirilekanald.ro.
 
Patru zile mai tarziu, colegul de camera al lui Jerrell, subofiterul de clasa a II-a Ty Bell, un marinar repartizat la bordul submarinului dotat cu rachete balistice USS Wyoming, din clasa Ohio, a fost de asemenea gasit mort, aparent din cauza unei supradoze.
Un reprezentant al Marinei a precizat ca este vorba despre o supradoza de cocaina, insa a subliniat ca un raport toxicologic este in curs.
 
Departamentul de Politiei din Kingsland ancheteaza incidentul, cu ajutorul Serviciului de Investigatii Criminale al Marinei Statelor Unite (United States Naval Criminal Investigative Service, NCIS).
 
”In mod tragic, am pierdut doi marinari, in mai putin de o saptamana, aparent din cauza unei supradoze”, a declarat Self-Kyler.
 
Comandantii au primit directive clare in cadrul aplicarii unor programe cu privire la droguri, iar toti comandantii locali vor aborda problema cu echipajele lor in urma acestor morti.
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X