Biz

Doinita Oancea s-a topit pe picioare! Iata cat a ajuns sa cantareasca actrita! ”Sunt workoholica!” Video!

In ultimul timp, Doinita Oancea a pierdut mai multe kilograme muncind pana la epuizare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017

Desi sustine ca ii place sa munceasca si chiar recunoaste ca este workoholica si uita de viata sa persoanala cand accepta un nou proiect, Doinita Oancea nu este scutita de probleme. Prezenta miercuri seara la evenimentul aniversar al unei academii de make-up, actrita ne-a povestit ca a ajuns sa piarda in greutate din cauza muncii in exces si a programul sustinut si lung de lucru pe care l-a avut in ultimul timp.

“Cred ca am slabit inca doua kilograme, adica ajung inapoi la greutatea pe care mi-o doresc. Azi dimineata m-am cantarit inainte sa ies pe usa, aveam 51 de kilograme si 100 de grame. Eu ma bucur nespus, vreau sa am 49 de kilograme. Nu stiu insa daca o sa-mi permita organismul. Ideea este ca am foarte multe proiecte, toate in aceleasi timp. La mine ori e o perioada d-aia in care mi se pare ca nu fac nimic si aproape ca intru in niste stari proaste, ba se aglomereaza de nu mai stiu pe unde sa scot camasa”, ne-a declarat Doinita Oancea.

Actrita a fost implicata si a lucrat simultan la mai multe proiecte, doua in televiziune, cel al sau de suflet, vestimentar si, a inceput sa sustina cursuri de actorie.

“Am terminat de filmat la “O gramada de caramele” si am inceput repetitiile pentru un nou proiect despre care nu pot sa va spun prea multe. Intre timp am lucrat la trei mini-colectii de haine, cu cate 7 piese fiecare si am mers cu ele la un targ de designeri. Pe langa asta inca un proiect, care este destul de amplu si in care m-am bagat: sunt manager si trainer la o scoala de televiziune pentru juniori si ma ocup atat de organizarea intregii echipe, cat si de cursurile cu copiii, pe partea de actorie si am copii-elevi intre 6 si 14 ani. Este un proiect in care m-am bagat cu capul inainte. Sunt super incantata, dar nu mai am timp. Daca inainte aveam sambata si duminica libere, pentru mine, acum doar ziua de duminica a mai ramas pentru mine. Sunt workoholica!”, a conchis actrita.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X