Vedete

Doliu în cinematografie! O actriţă celebră s-a stins din viaţă

Actriţa britanică Rosemary Leach, cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul ”A Room With a View”, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani, după o scurtă suferinţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Doliu în cinematografie! O actriţă celebră s-a stins din viaţă
Anunţul trist privind trecerea în nefiinţă a fost făcut printr-un comunicat de presă.

"Cu mare tristeţe informăm că Rosemary Leach s-a stins din viaţa la spital, la 21 de octombrie, după o scurtă suferinţă", a subliniat reprezentantul actriţei.

De-a lungul carierei sale, Rosemary Leach a primit prestigiosul premiu de teatru 'Olivier' pentru interpretarea sa în piesa '84 Charing Cross Road'.

Ea a fost nominalizată de două ori la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar la premiile cinematografiei britanice BAFTA pentru rolurile sale memorabile în filmele 'A Room With A View' şi 'That'll Be The Day'.

Rosemary Leach este cunoscută şi pentru rolurile sale în televiziune unde a jucat în miniseriale ca Germinal (1970), The Jewel în the Crown (1984), The Charmer (1987), The Buccaneers (1995) şi Berkeley Square (1998) precum şi în sitcomul My Family (2003-07).


În 2001, ea a jucat rolul principal în "Destroying Angel", un episod al serialului Midsomer Murders.

Ea a interpretat-o pe regina Elisabeta a II-a în trei ocazii: în 2002, în filmul de televiziune "Prince William"; în 2006 în seria "The Afternoon Play", în capitolul intitulat Tea with Betty; şi în 2009, în episodul "Strangers meet on a train" al serialului Heartbeat, relatează Agerpres.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune