Biz

Doliu în lumea muzicii! O celebră compozitoare s-a stins din viaţă

O celebră compozitoare şi producătoare a unei case de discuri s-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp, după ce a pierdut lupta cu pneumonia.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017Sylvia Moy, compozitoare şi producătoare a casei de discuri Motown, căreia i se datorează cariera lui Stevie Wonder, a murit la vârsta de 78 de ani.

Sylvia Moy a fost "descoperită" în 1963, de Marvin Gaye, care a văzut-o cântând într-un club. Ea a fost angajată la casa de producţie Motown să se ocupe de compoziţie.


Berry Gordy Jr., preşedintele Motown, a spus că Sylvia l-a convins să nu renunţe la micuţul Stevie Wonder, a cărui voce era în schimbare, din cauza pubertăţii. El a fost de acord să-l păstreze pe micuţul artist cu condiţia ca Sylvia să compună un hit pentru el.

Ulterior a apărut hitul "Uptight (Everything's Alright)," pe care Sylvia Moy l-a scris împreună cu Henry Cosby şi Stevie Wonder. Cântecul s-a bucurat deun enorm succes, urcând în toate topurile.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X