Vedete

Doliu în lumea muzicii! O celebră compozitoare s-a stins din viaţă

O celebră compozitoare şi producătoare a unei case de discuri s-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp, după ce a pierdut lupta cu pneumonia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Doliu în lumea muzicii! O celebră compozitoare s-a stins din viaţă


Sylvia Moy, compozitoare şi producătoare a casei de discuri Motown, căreia i se datorează cariera lui Stevie Wonder, a murit la vârsta de 78 de ani.

Sylvia Moy a fost "descoperită" în 1963, de Marvin Gaye, care a văzut-o cântând într-un club. Ea a fost angajată la casa de producţie Motown să se ocupe de compoziţie.


Berry Gordy Jr., preşedintele Motown, a spus că Sylvia l-a convins să nu renunţe la micuţul Stevie Wonder, a cărui voce era în schimbare, din cauza pubertăţii. El a fost de acord să-l păstreze pe micuţul artist cu condiţia ca Sylvia să compună un hit pentru el.

Ulterior a apărut hitul "Uptight (Everything's Alright)," pe care Sylvia Moy l-a scris împreună cu Henry Cosby şi Stevie Wonder. Cântecul s-a bucurat deun enorm succes, urcând în toate topurile.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune