Stiri

Doliu in lumea sportului! Fostul fotbalist Ion Mateescu a murit!

Ion Mateescu s-a stins din viata. Barbatul a jucat cu Dinamo contra marelui Real Madrid!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Doliu in lumea sportului! Fostul fotbalist Ion Mateescu a murit!
 
Fostul fotbalist Ion Mateescu a murit la aproape 65 de ani. Omul care a jucat în sezonul 1975-1976 cu Dinamo în Cupa Campionilor Europeni contra marelui Real Madrid s-a stins aproape în anonimat pe 30 septembrie, potrivit Libertatea.
De-a lungul timpului, Ion ”Bebe” Mateescu a jucat la Steagul roşu Braşov, Dinamo Bucureşti şi Progresul Bucureşti, strângând în Liga 1 (Divizia A pe atnuci) 166 de partide şi 15 goluri.
 
A jucat un meci în tricoul echipei naţionale a României, în 1975, într-un amical cu URSS, scor 2-2, care s-a disputat în prezenţa a 15.000 de spectatori pe fostul stadion ”23 August” din Capitală.
 
În cupele europene, ”Bebe” Mateescu a evoluat cu Steagul roşu în celebra ”dublă” cu Beşiktaş Istanbul. Atunci, Steagul roşu s-a calificat dramatic în turul II al Cupei Oraşelor Târguri (viitoarea Cupa UEFA), după 0-2, în tur, la Istanbul şi 3-0, pe teren propriu, cu goluri marcate în minutele 86, 88 şi 90!
 
Minunea de sub Tâmpa s-a întâmplat pe 2 octombrie 1974, Ion Mateescu fiind în formula de bază a ”stegarilor”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune