Vedete

DOLIU in presa romaneasca! A murit un jurnalist cunoscut

Jurnalistul Gheorghe Voicu a murit la 59 de ani, inconjurat de familie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


DOLIU in presa romaneasca! A murit un jurnalist cunoscut
"În urmă cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare şi cel mai îndrăgit om din familie, a trecut în nefiinţă", a anunţat, ziaristul Florian Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.
"S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind acelaşi surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând laşa boală ce l-a ales şi pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o ştiută nimănui. S-a dus nelăsându-mi ocazia sa-i mulţumesc, a avut grijă de familia noastră pe când eu visam şi umblam în lume.Sâptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacţie şi-ţi dă o funcţie, să nu te duci acolo!", a mai scris jurnalistul.
 
Gheorghe Voicu a fost redactor şef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul condus de directorul Ion Cristoiu a atins recorduri de vânzări. A mai fost redactor-şef la ziarele "Naţional", "7Plus", "SuperMagazin".
 
Înmormântarea o să aibă loc duminică, la ora 14.00, în cimitirul nou din comuna Pantelimon.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune