Stiri

Doua prostituate din Alba Iulia, surprinse "la treaba" de camerele Google Street View! Pe imagini se vede exact momentul in care intra-n actiune

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Doua prostituate din Alba Iulia, surprinse "la treaba" de camerele Google Street View! Pe imagini se vede exact momentul in care intra-n actiuneicon photo
Camerele de supraveghere de la Google Street View au surprins de-a lungul anilor multe momente hilare sau jenante ale oamenilor de pe strada. Cupluri care fac sex pe strada, puscariasi care evadeaza din inchisoare sau alte situatii neobisnuite au ramas in "memoria" Google.


Asa s-a intamplat si cu doua prostituate din Alba Iulia care au fost surprinse pe soseaua de Centura, in miezul zilei, la marginea orasului Alba Iulia.


Cele doua femei sunt surprinse exact in momentul in care negociau suma cu clientii lor.  
Cei care vor sa acceseze serviciul Google Street View, atunci cand cauta o locatie o pot face multumita masinilor Google, raspandite in intreaga lume si care, cu o camera, surprind imagini de pe fiecare straduta.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune