Biz

Dovada ca Denisa Manelista si-a divinizat mama. "Cel mai mult m-a bucurat ca am vazut-o emotionata". Solista a facut un gest superb cu primii bani castigati din muzica | DEZVALUIRI

Denisa Raducu a fost o vedeta atipica. Frumoasa blonda nu a avut nicio relatie amoroasa pana la varsta de 24 de ani si a fost supranumita "ultima virgina din showbiz". Regretata solista a avut foarte multi admiratori, dar pana nu si-a intalnit sufletul pereche, pe Florin, barbatul care a tinut-o de mana si i-a spus ca o iubeste pana in ultimul moment, s-a concentrat pe cariera si a fost un sprijin financiar puternic pentru familia ei.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 aug 2017

Mama vedetei chiar povestea in urma cu ceva timp, la o emisiune, ca fata ei a fost generoasa dintotdeauna, chiar si cand era mica.

"Denisa e o fata deosebita. E mandria mea. E un copil serios, muncitor, sincer si generos cu toata lumea. Dintotdeauna a fost asa. Si cand era mica impartea jucariile cu toti copii, desi cei mai multi dintre ei plangeau daca punea altcineva mana pe jucariile lor. Nu si Denisa. Ea voia sa-i vada pe toti fericiti", a spus Geta Marian. Mai mult decat atat, ceea ce a facut Denisa cu primii bani castigati din muzica e o confirmare a spuselor mamei ei.

"Din primii bani i-am cumparat mamei parfumul ei preferat. Mi-am cumparat si eu unul dupa aceea, dar cel mai mult m-a bucurat ca am vazut-o pe mama emotionata", povestea cantareata, zambind, in urma cu doi ani.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X