Biz

DEZVALUIRI | Drama Cristinei Stamate! Marea actrita a facut un avort si este convinsa ca ar fi avut un baiat! "Viseaza un barbat de 45-50 de ani si crede ca asa ar fi aratat fiul ei!"

Cunoscuta actrita a teatrului “Constantin Tanase” este una dintre personalitatile care au recunoscut ca, in perioada comunismului, au recurs la o intrerupere de sarcina.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 ian 2016

Viata indragitei vedete a fost presarata cu suisuri si coborasuri, momente de fericire absoluta, dar si probleme greu de surmontat. Protagonista noastra si-a petrecut o mare parte din existenta in perioada neagra a comunismului, regim pe care-l asociaza cu regretul care o bantuie si in ziua de astazi.

In anii '60, la inceputul carierei, actrita a ramas insarcinata si, dupa un razboi launtric crancen, a hotarat sa faca avort. A luat aceasta decizie din lipsa de informatii si din dorinta de a continua sa-si faca meseria la care visa de cand era copil.

La zeci de ani de evenimentul nefericit, protagonista noastra are inca remuscari si le-a marturisit unor apropiati ca e convinsa ca ar fi avut un baiat.

Cristina este una dintre putinele persoane publice care au recunoscut ca au facut o intrerupere de sarcina pe vremea lui Ceausescu. Era tanara, la inceput de cariera si nu se considera suficient de matura sa aiba grija de o alta fiinta. Regretele au inceput insa sa apara la scurt timp dupa avort, iar astazi, daca o intrebi pe Cristina, zice ca e sigura ca ar fi avut un baiat. Viseaza un barbat la 45-50 de ani si crede ca asa ar fi aratat fiul ei”, a declarat o apropiata a actritei.

print
Stiripesurse.ro
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
X