Biz

DEZVALUIRI | Drama Cristinei Stamate! Marea actrita a facut un avort si este convinsa ca ar fi avut un baiat! "Viseaza un barbat de 45-50 de ani si crede ca asa ar fi aratat fiul ei!"

Cunoscuta actrita a teatrului “Constantin Tanase” este una dintre personalitatile care au recunoscut ca, in perioada comunismului, au recurs la o intrerupere de sarcina.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 3 Ianuarie 2016 00:00

Viata indragitei vedete a fost presarata cu suisuri si coborasuri, momente de fericire absoluta, dar si probleme greu de surmontat. Protagonista noastra si-a petrecut o mare parte din existenta in perioada neagra a comunismului, regim pe care-l asociaza cu regretul care o bantuie si in ziua de astazi.

In anii '60, la inceputul carierei, actrita a ramas insarcinata si, dupa un razboi launtric crancen, a hotarat sa faca avort. A luat aceasta decizie din lipsa de informatii si din dorinta de a continua sa-si faca meseria la care visa de cand era copil.

La zeci de ani de evenimentul nefericit, protagonista noastra are inca remuscari si le-a marturisit unor apropiati ca e convinsa ca ar fi avut un baiat.

Cristina este una dintre putinele persoane publice care au recunoscut ca au facut o intrerupere de sarcina pe vremea lui Ceausescu. Era tanara, la inceput de cariera si nu se considera suficient de matura sa aiba grija de o alta fiinta. Regretele au inceput insa sa apara la scurt timp dupa avort, iar astazi, daca o intrebi pe Cristina, zice ca e sigura ca ar fi avut un baiat. Viseaza un barbat la 45-50 de ani si crede ca asa ar fi aratat fiul ei”, a declarat o apropiata a actritei.

print
Produsul "minune" in vindecarea diabetului. Este cunoscut ca "insulina verde" si este cultivat de un roman. Un kilogram costa si 50 de lei
Produsul "minune" in vindecarea diabetului. Este cunoscut ca "insulina verde" si este cultivat de un roman. Un kilogram costa si 50 de lei
X