Actual

Drama in familia lui Nicolae Ceausescu! Ultimul frate in viata al dictatorului, internat de urgenta! A implinit in spital 85 de ani! Ioan a fost ministru in regimul comunist

Ioan (85 de ani), ultimul frate in viata al lui Nicolae Ceausescu, se afla internat in spital.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Nicolae Ceausescu, presedintele care a condus tara pana la Revolutia din 1989, fiind condamnat la moarte, a mai avut 8 frati, singurul ramas in viata fiind mezinul Ioan, nascut in 1932.

Fratele fostului presedinte al Romaniei a predat la Institutul Agronomic din Bucuresti si a fost seful Academiei de Ştiinţe Agricole, fiind specialist in horticultura. El a ocupat si functii politice in comunism, fiind ministru secretar de stat, prim-vicepresedinte al Comitetului de Stat al Planificarii. Dupa Revolutie a fost arestat timp de 6 luni, apoi a scris carti pe teme de holticultura, dar a marturisit, intr-un interviu, ca el si familia sa s-au simtit marginalizati: “Ii multumesc Celui de Sus ca nu mi-a luat mintile, salvandu-mi familia din calea celor care doreau sa o injoseasca. Eu si sotia mea, Marioara,  profesori la Universitatea de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara am fost obligati sa ne retragem… Continuam sa purtam crucea deznadejdii. O facem cu demnitate si cu iertaciune pentru toti cei care ne-au condamnat sa o purtam pana la sfarsitul vietii. Dumnezeu este acolo sus, de unde le vede şi le judeca pe toate”. Ioan Ceausescu a aparut rar in public, singura fotografie cu el si sotia sa fiind realizata in timpul unei petreceri organizate la restaurantul lui Serghei Mizil.

Vezi pe stirilekanald.ro ce spune fiul lui Ioan Ceausescu despre starea tatalui sau!

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X