Biz

Drama marii actrite Teodora Mares! Frumoasa din "Declaratie de dragoste" a divortat, nu are copii si e singura la 50 de ani! Sensibila artista spune ca nu s-a inteles cu Adrian Paduraru: "Nu eram prieteni dincolo de platou!"

A facut istorie cu rolul Ioana din filmul "Declaratie de dragoste", pelicula care a umplut pana la refuz salile de cinema inainte de 1989, dar si imediat dupa Revolutie. In varsta de 50 de ani, Teodora Mares, o actrita de prima marime a scenei romanesti, joaca si astazi roluri de anvergura, dar pe plan sentimental distanta dintre sperante si realizari este usor sesizabila.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 14 iun 2013

5.269.006, aceasta este numarul exact de bilete vandute in salile de cinema din Romania pentru filmul "Declaratie de dragoste". Dupa vizionare, macar jumatate dintre spectatori s-au indragostit iremediabil de sensibila Ioana Popa, intruchipata in pelicula regizata de Nicolae Corjos, in 1985, de Teodora Mares. Asa cum actrita a recunoscut de-a lungul anilor, rolul respectiv i-a marcat cariera, lumea oprind-o mult timp pe strada, sa-i ceara autografe. De asemenea, Teodora Mares marturisea in emisiunea Florentinei Fantanaru, de la Antena 2, ca partenerul ei de film, Adrian Paduraru, nu i-a fost nici pe departe iubit, asa cum s-a speculat enorm la vremea aceea: "Cu Adrian nu eram prieteni dincolo de platou. Nu stiu ce sa spun, el era casatorit si probabil se temea ca sotia sa nu fie geloasa!". Pe plan personal insa, lucrurile nu au mers deloc asa cum si-ar fi dorit Teodora, dar si milioanele de fani castigati dupa rolul vietii din filmul eveniment "Declaratie de dragoste". S-a casatorit o singura data, cu actorul si realizatorul tv Felix Totolici, de care a divortat insa, in ciuda faptului ca acesta reusise, conform apropiatilor cuplului, sa-i ridice moralul si sa tina departe de Teodora neincrederea in fortele proprii. Felix TotoliciFire mai mult decat sensibila, Teodora Mares s-a regasit dupa divort tot pe scena, dupa patru ani de roluri memorabile la Nottara mutandu-se pe scena Teatrului National Bucuresti, in paralel cu activitatea de profesoara la Institutul de Teatru. Prezenta delicata si apreciata, cu un tonus tineresc - este aproape neschimbata dupa atatea decenii - Teodora Mares ascunde la 50 de ani impliniti un mare regret, acela ca nu are copii.La 50 de ani, Teodora Mares ramane o actrita de prim rang a scenei romanesti


print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X