Biz

Drama traita de cantaretul Nadir in copilarie! A ramas orfan de mama la doar 12 ani! Ce a facut cantaretul in memoria parintelui sau! Pe Nadir il puteti vedea azi, de la 10.30, in “Bravo, ai stil! Panorama”, la Kanal D

Nadir Tamuz are 28 de ani si a devenit cunoscut in urma unui show de talente, insa cantaretul libanez i-a sensibilizat apoi pe romani cu vocea si melodiile sale.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017

Putini insa stiu ca in copilarie, Nadir a trait o drama care i-a marcat viata. Mama cantaretului a murit in urma unei boli incurabile cand Nadir avea doar 12 ani. “Mama a avut cancer la san. Sora mea si cumnata au incercat sa suplineasca lipsa ei si au avut grija de mine”, a povestit Nadir in urma cu ceva timp.

In memoria mamei sale, in urma cu cativa ani, cantaretul si-a facut un tatuaj cu chipul acesteia. “Portretul a durat peste trei ore. A fost foarte dureros, dar a meritat, pentru ca imi doream de foarte mult timp sa stiu ca mama e mereu cu mine, oriunde ma duc”, a povestit Nadir, care are acum mai multe tatuaje, insa acestea sunt facute pe brate si pe umeri. (Vezi ce alta vedeta are un tatuaj asemanator pe spate)

Nadir este si un romantic. Uite cum a fost surprins de 1 martie

Nadir, invitat in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", prezentata de Cristina Mihaela

Cantaretul este unul din invitatii in emisiunea “Bravo, ai stil! Panorama”, prezentata de Cristina Mihaela, si difuzata de luni pana vineri, de la 10.30, la Kanal D
 

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X