WOW

Drama unui tata bolnav! Are corpul plin de tumori si arata ca un monstru! Barbatul a ajuns sa isi sperie si copilul din cauza bubelor gigantice

TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 feb 2017

Shadot Hossain, un barbat in varsta de 47 de ani din Bangladesh, sufera de o forma rara de neurofibromatoza, iar acest lucru i-a afectat in totalitate nu doar fizicul, dar mai ales, viata.
Potrivit Daily Mail, boala genetica l-a transformat intr-un monstru, iar trasaturile barbatului, dar si intreg corpul a ajuns sa fie ascunse de mii tumori de dimensiuni mici si mari.


Iar suferinta barbatului nu se opreste aici. Pe langa durerile si senzatiile de mancarime cu care se confrunta zilnic, barbatul este respins de comunitatea in care traieste, iar multi oameni se feresc de el cand il intalnesc.
Cel mai dureros pentru tatal in varsta de 47 de ani este sa vada cum proprii lui copii ajuns sa il repsinda, din cauza felului in care arata.
"Corpul meu pare foarte greu. Pielea ma mananca incontinuu. Oameni cand ma vad se indeparteaza. Nu pot iesi nici macar din casa, fiindca copiii se sperie de mine. Nici macar baiatul meu nu vorbeste cu mine. Inteleg de ce se comporta asa. Ma doare sa vad ca nu pot sa imi ajut sotia si copilul", a spus barbatul pentru publicatia citata.
O campanie pentru strangere de fonduri a fost deschisa pe numele lui Shadot Hossain. Atat familia, cat si medicii, socati de altfel, de un asemenea caz, spera ca barbatul sa reuseasca sa stranga banii necesari pentru ca Shadot Hossain sa primeasca tratamanetul care i-ar putea imbunatati viata.

 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X