Stiri

Dramatic! Un adolescent în vârstă de 19 ani a murit într-un accident teribil

Accident teribil în judeţul Bacău, pe drumul naţional DN2, acolo unde un adolescent în vârstă de 19 ani şi alte patru persoane, între care şi un copil de nouă ani, au fost rănite după ce două maşini s-a ciocnit în timp ce şoferul uneia dintre acestea a încercat să întoarcă autovehiculul pe şosea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dramatic! Un adolescent în vârstă de 19 ani a murit într-un accident teribil


Accidentul a avut loc pe un sector din afara localităţii băcăuane Gheorghe Doja.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, un tânăr de 19 ani, care conducea o autoutilitară plină cu marfă, dinspre Bacău spre Adjud, a încercat să întoarcă maşina pe carosabilul umed. În acel moment, autovehiculul a fost lovit în plin de un autoturism care circula în spate, condus de un şofer de 42 de ani, din judeţul Vrancea.

În urma impactului puternic, autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, iar o parte din marfă s-a împrăştiat pe şosea.


Deşi medicii au ajuns rapid, aceştia n-au mai putut face nimic pentru şoferul în vârstă de 19 ani. De asemenea, un pasager de 56 de ani din utilitară, precum şi şoferul de 42 de ani şi alţi doi pasageri din autoturismul acestuia, în vârstă de 9 şi 44 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune