Vedete

Dupa ce a gafat cu primul iubit, fiica lui Adi Minune nu mai iese din cuvantul tatalui! Karmen sta tot cu parintii. Ce diferenta intre ea si Betty!

Desi au trecut doi ani de la debutul idilei si intre timp povestea lor de dragoste a devenit solida, Karmen si iubitul ei, regizorul Bogdan Daragiu, nu s-au mutat inca impreuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.G.


Nu s-au mutat si nici nu vor face acest pas prea curand. Motivul indragostitilor pare sa aiba legatura cu obiceiurile din familia lui Adi Minune, tatal lui Karmen.

Dupa ce a gafat cu primul iubit, fiica lui Adi Minune nu mai iese din cuvantul tatalui! Karmen sta tot cu parintii. Ce diferenta intre ea si Betty!
icon photo

“O sa implinim doi ani in curand. Nu stam impreuna si nici nu mi-e greu. Stiu ca acasa ii am pe ai mei si se compenseaza lipsa lui cu prezenta lor. Nici nu ramane la mine peste noapte, sa stii. E o chestie de respect fata de ai mei. E mai sensibil ca baiat sa ramai acasa la o fata”, a declarat Karmen pentru WOWbiz.ro.

In urma cu cativa ani insa, fiica lui Adi Minune a trait o poveste de dragoste zbuciumata cu un tanar pe nume Franco, cu care, la un moment dat, a fugit de acasa. Tinerii au fost gasiti de parinti, iar dupa un timp, Karmen a pus punct relatiei si a revenit acasa la parintii ei, la Adi Minune.

La polul opus se afla insa, Betty, fiica lui Florin Salam. Betty si iubitul ei, Catalin Visanescu au o relatie de mai bine de 3 ani. De curand, mai exact vara aceasta, tinerii s-au mutat impreuna, singuri intr-un apartament.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune