Vedete

Dupa despartirea de Gheorghe Turda, Lucia Lazar si-a revenit: "In acest moment al vietii pot spune ca ma simt implinita, multumita, fericita, in toate sensurile!"

Lucia Lazar a dezvaluit ca a ajutat niste oameni aflati la ananghie si ca a fost rasplatita de Dumnezeu pentru gestul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Lucia Lazar, mama Alinei Puscas, sustine ca si-a regasit linistea dupa despartirea de Gheorghe Turda si ca are timp sa se dedice carierei profesionale.

"Cred cu tarie ca cea mai pretioasa multumire pentru un gest nobil este RECUNOSTINTA. Dar sa revin la ideea cu care am inceput. Si eu ca multi altii, imi doream ceva mai mult, profesional. M-am pregatit intens pentru un concurs, fara sa spun nimanui, am invatat mult, mai ales noaptea, si...am castigat in urma cu cca 2 luni, un post intr-o institutie de prestigiu, unde ma simt minunat, este un loc care mi se potriveste, colectiv excelent, respect, civilizatie. In acest moment al vietii pot spune ca ma simt implinita, multumita, fericita, in toate sensurile. Multumesc Celui de Sus, celui care a avut si are incredere in mine si m-a sustinut neconditionat”, a dezvaluit Lucia Lazar.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune