Vedete

Dupa despartirea de Gheorghe Turda, Lucia Lazar si-a revenit: "In acest moment al vietii pot spune ca ma simt implinita, multumita, fericita, in toate sensurile!"

Lucia Lazar a dezvaluit ca a ajutat niste oameni aflati la ananghie si ca a fost rasplatita de Dumnezeu pentru gestul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Lucia Lazar, mama Alinei Puscas, sustine ca si-a regasit linistea dupa despartirea de Gheorghe Turda si ca are timp sa se dedice carierei profesionale.

"Cred cu tarie ca cea mai pretioasa multumire pentru un gest nobil este RECUNOSTINTA. Dar sa revin la ideea cu care am inceput. Si eu ca multi altii, imi doream ceva mai mult, profesional. M-am pregatit intens pentru un concurs, fara sa spun nimanui, am invatat mult, mai ales noaptea, si...am castigat in urma cu cca 2 luni, un post intr-o institutie de prestigiu, unde ma simt minunat, este un loc care mi se potriveste, colectiv excelent, respect, civilizatie. In acest moment al vietii pot spune ca ma simt implinita, multumita, fericita, in toate sensurile. Multumesc Celui de Sus, celui care a avut si are incredere in mine si m-a sustinut neconditionat”, a dezvaluit Lucia Lazar.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului
icon photo

Vedete

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului

Situatie ingrata pentru Alina Puscas! Mama acesteia a dat in judecata postul de televiziune la care lucreaza de aproape 6 ani.

Titlu secțiune