Vedete

Dupa divort, Dan Alexa are si probleme profesionale! Ce i s-a intamplat antrenorului in ultimele zile este incredibil!

Divortul de sotie i-a adus necazuri lui Dan Alexa si la serviciu! Astfel, de ceva vreme, antrenorul Concordiei Chiajna sta pe un adevarat butoi de pulbere la echipa pe care o conduce, mai ales dupa ce a avut o serie de discutii in contradictoriu cu primarul Mircea Minea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dupa divort, Dan Alexa are si probleme profesionale! Ce i s-a intamplat antrenorului in ultimele zile este incredibil!
Din acest motiv, persoanele de la club sustin ca zilele lui Alexa la Chiajna sunt numarate. (intra sa vezi cum arata in costum de baie fosta nevasta a antrenorului)

“Situatia este dificila pentru Dan in ultima vreme! Lui Alexa i s-a dat de inteles ca nu mai este dorit la echipa, fiindca nu ar fi acceptat anumiti fotbalisti in formula de start “comandati” din birouri  si, de aceea, si lucrurile s-ar fi complicat! De pilda, in ultima perioada, jucatorii Concordiei se antreneaza doar  pe terenurile sintetice si risca sa se accidenteze grav, in plus, nu mai beneficiaza nici de mesele de la hotel, asa cum se intampla pana acum, in timp ce cheltuielile au fost reduse si ele atat de mult, incat apa o pot bea numai de la chiuveta! Totul este menit parca sa il determine pe tehnician sa plece de buna voie de la club  pentru ca elevilor sai sa le fie bine”, au dezvaluit oameni de la fata locului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune