Paparazzi

Dupa ziua sotiei, Ilie Nastase a ramas fara "lichiditati"! |VIDEO

Vezi ce "maruntis" a scos fostul mare tenisman de la bancomat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Ilie Nastase a avut o saptamana destul de agitata. La inceputul ei, Nasty a fost pe post de maestru de ceremonii la ziua de nastere a sotiei, Brigitte, care a implinit 40 de ani, apoi fostul tensiman s-a dedicat sportului care l-a facut celebru, ocupand onoranta functie de capitan nejucator al echipei Romaniei in confruntarea cu Belgia, disputa derulata in weekend la Sala Polivalenta.

Brigitte Sfat, in lacrimi!

Ilie Nastase, "filat" de paparazzi, la hotel, in timp ce Brigitte plangea in direct, la WOWbiz!

Prima aparitie a lui Brigitte Sfat dupa scandalul de divort!

Dupa ziua sotiei, Ilie Nastase a ramas fara "lichiditati"! |VIDEOicon photo

Din pacate pentru Ilie si fetele lui, lucrurile nu au mers prea bine, iar "tricolorele" au fost invinse cu 3-1 la general de "diavolitele rosii". Avand un program foarte incarcat, Nastase a ramas la un moment dat fara lichiditati, fiind nevoit sa opreasca pentru o alimentare la bancomat.

Dupa ziua sotiei, Ilie Nastase a ramas fara "lichiditati"! |VIDEO

Grabit, cu treningul si ecusonul de oficial al Federatiei Romane de Tenis la gat, Ilie a scos de pe card 200 de lei, o suma surprinzatoare pentru un gentleman cu posibilitati precum "inegalabilul" Nasty. Barbatul in varsta de 71 de ani nu parea prea ingrijorat, semn ca situatia soldului bancar este in continuare sub control.

Dupa ziua sotiei, Ilie Nastase a ramas fara "lichiditati"! |VIDEO

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune