Biz

Cand durerea ia acelasi chip! Asemanare CUTREMURATOARE: cum au aratat Cornel Gales si Petru Mircea, la mormant, in ziua in care fiecare si-a ingropat sotia! Sotul Ilenei Ciuculete seamana la perfectie cu vaduvul Madalinei Manole! FOTO EXCLUSIV

Doua tragedii, doua mari artiste ale Romaniei conduse pe ultimul drum si doi soti, deveniti vaduvi, ramasi in urma lor ca sa le planga. Este vorba despre Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, si Cornel Gales, barbatul Ilenei Ciuculete.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Dupa cum se stie deja, Madalina Manole s-a otravit in iulie 2010, moartea ei ridicand multe semne de intrebare.

In cazul cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete, situatia e mail limpede, artista decedand in spital, in martie 2017, la cateva zile dupa ce primise diagnosticul de ciroza galopanta.

Petrecute la o distanta de 7 ani una de alta, tragediile produse de moartea celor doua artiste si impactul resimtit de populatie la aflarea vestilor triste au avut aceeasi intensitate si au produs rumoare in randul celor care le-au indragit. Iata insa ca exista si alte similitudini intre cele doua cazuri. Cei care au participat la funeraliile Madalinei Manole si la cele ale Ilenei Ciuculete au remarcat asemanarea izbitoare existenta intre cei doi vaduvi.

Hainele cernite pe care le purtau in ziua inmormantarii partenerelor de viata, aspectul fizic epuizat al celor doi, talia, statura, frizura identica si felul in care acestia isi poarta parul, Cornel Gales si Petru Mircea par sa fie trasi la indigo. Tristi, abatuti si fara sa-si mai stapaneasca lacrimile, cei doi si-au condus sotiile pe ultimul drum, durerea  lasand aceleasi semne pe chipul lor.  

 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X