Biz

Dureros! David Puscas: "Am ajuns sa-mi vad mama pe afise, in Bucuresti". Luminita Anghel si fiul ei infiat nu si-au mai vorbit de peste 4 luni!

David Puscas si Luminita Anghel au intrerupt orice legatura. Cei doi nu si-au mai vorbit si nu s-au mai vazut de peste 4 luni. Tanarul e afectat de acest lucru, il doare ca nu mai comunica cu artista pe care a ajuns sa o vada doar pe afisele lipite pe cladirile din Bucuresti.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 aug 2017

David Puscas nu poate lua legatura cu mama lui adoptiva pentru ca aceasta i-a blocat toate caile de comunicare catre ea, atat numarul de telefon, cat si in mediul online, dupa cum a declarat tanarul recent. (Vezi AICI ce cliente celebre are David la salon) De mai bine de 4 luni nu a mai vazut-o si nici n-a mai auzit-o. Nu intelege de ce a fost “pedepsit” astfel de Luminita Anghel, mai ales ca de cateva luni s-a angajat, lucreaza, e pe picioarele lui, exact ceea ce-si dorea artista pentru el.

Fiul adoptat de artista lucreaza ca hairstylist la un salon de fite din Capitala, se tine de treaba si a inceput sa castige si bani frumosi, cat sa se intretina. E fericit din acest punct de vedere, insa vrea sa fie si linistit sufleteste. Marea lui dorinta este sa reia legatura cu mama lui.

“Sunt bine, multumesc. Lucrez, imi place ceea ce fac. Imi castig singur banii. Mi-am cumparat recent si un telefon pe care mi l-am dorit enorm. De mama nu mai stiu nimic, nu stiu ce face, n-am mai vorbit. O vad des pe niste afise la un teatru, probabil canta la vreun spectacol. Afisele cu ea sunt chiar langa un club pe care-l frecventez. Trist, ce sa spun… daca am ajuns sa o vad pe afise, in Bucuresti. Macar sper ca ii e bine…”, sustine David Puscas. 

Vezi pe pagina urmatoare de ce s-au certat David si Luminita de-a lungul timpului.
 

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X