Vedete

E numarul 1 mondial in tenis, dar Simona Halep a dezvaluit abia acum marele ei necaz: "Am avut probleme cu tenul, dar am avut un enorm sprijin din partea mamei mele, care m-a însoţit la zeci de doctori!"

Simona Halep a vorbit in revista Elle despre viata ei personala, dar si despre cariera.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


E numarul 1 mondial in tenis, dar Simona Halep a dezvaluit abia acum marele ei necaz: "Am avut probleme cu tenul, dar am avut un enorm sprijin din partea mamei mele, care m-a însoţit la zeci de doctori!" icon photo

Redevenita numarul 1 mondial in tenisul feminin mondial, constanteanca Simona Halep (26 de ani) a acceptat sa ofere un amplu interviu in revista Elle, in care campioana noastra a abordat cele mai diverse teme.

Pe langa o sedinta foto originala, Halep - o sportiva care a strans pana acum peste 20 de milioane de dolari din premii - a dezvaluit si care au fost marile sale probleme de adaptare in fenomen. "La 8-10 ani, mergeam la turnee şi îmi era ruşine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam în spatele terenurilor şi într-un colţ mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid. Am avut probleme cu tenul, dar am avut un enorm sprijin din partea mamei mele, care m-a însoţit la zeci de doctori şi mi-a cumpărat toate produsele de cosmetică pentru a rezolva această problemă. Şi, ca să fac o glumă, aş fi vrut să am trei centimetri mai mult", a povestit Halep in revista Elle. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune