WOW

“Ai fost vedeta mea” si a ramas cu ea! Connect-R si Rodica Miron, tatonari amoroase in mare secret! S-au cunoscut in timpul ultimului videoclip al cantaretului

Cantaretul Connect-R si asistenta lui Mihai Morar s-au cunoscut pe platourile de filmare a celui mai nou videoclip al artistului si de atunci sunt in tatonari amoroase intensive departe de ochii lumii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cristi Dobre


Connect-R s-a despartit de o luna de Diana Georgescu, fata cu care avea ganduri de casatorie, si tot de atunci se pare ca a inceput un marcaj strans la Rodica Miron, o moldoveanca focoasa.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a celui mai nou videoclip al cantaretului “Vedeta mea”, in care frumoasa blonda joaca rolul unei fete care este pe interes. Din cate se pare, Rodica Miron a fost cea care a facut primul pas in directia lui Connect-R, asistenta lui Morar avand de mai mult timp o pasiune ascunsa pentru artist. Nici cantaretul nu a ramas indiferent la nurii Rodicai...

Surse din anturajul lui Connect-R spun insa ca solistul isi doreste mai mult ca orice in acest moment sa se impace cu Diana, iar daca visul lui se va implini, Rodica ar sari mai mult ca sigur din schema.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune